Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ανοίγουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους από τις 12 Φεβρουαρίου

- Advertisement -
  • Ανοίγουν οι θύρες για τους φιλάθλους στους αγώνες της Superleague από τις 12 Φεβρουαρίου όπως προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Έτσι βάζει τέλος στα σενάρια για παράταση του περιοριστικού μέτρου διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που ισχύει από τις 12 Δεκεμβρίου.

«Να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε στο γήπεδο»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, συνέντευξη που θα μεταδοθεί στις 10 σήμερα το βράδυ, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται στο θέμα καλώντας τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».

Συνεργασία

Ο υπουργός θεωρεί ρεαλιστική τη συνεργασία με τις ΠΑΕ για την εξάλειψη της βίας αναφέροντας τα εξής: «Εδώ λοιπόν είναι και η εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Ότι όποιος ασχημονεί μέσα στο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του. Ή όταν είναι στο αντίπαλο γήπεδο βλάπτει την ομάδα του, η οποία παίζει εκτός έδρας».

Όσον αφορά τις προτεραιότητες που θέτει για τη νέα του θητεία στο υπουργείο, ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας ενώ αναφέρεται και στο ζήτημα της εγκληματικότητας ανηλίκων.

 

πηγή

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να το ξαναγράψω πάλι γιατί ήταν στα κομμένα σχόλια. Προς τους 234τους big 4⚽Μην το κουράζουμε το θέμα με τον ολυμπιακό και τους 234τους και ποιος είναι πρώτος, τέταρτος Γενάρη μήνα. Τον Μάιο θα κάνουμε το λογαριασμό και θα δούμε τι θα έχει γίνει στο τίμιο πρωτάθλημα και κύπελο Ελλάδας. Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που ο Αντρέας θέλει να σχολιάζει εδώ μέσα και δεν μπορώ να μαθαίνω και μπάλα και ιστορία σε αμπαλουςκαι αντιολυμπιακους. Δεν είναι αθλητικό το σαιτ. Αυτά να μην τα γράφω και τζάμπα.

  2. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Όπως είπα και στο παραπάνω σχόλιο μου έχω την πρόθεση, την καλή διάθεση να σχολιάζω για πολλά και ποικίλα θέματα και όσο το μπλοκ το κρίνει σωστά να το δημοσιεύσει 👌Σήμερα θα γράψω για ένα θέμα πάντα προς ενημέρωσή σας και για όσα το αγαπημένο μου μπλοκ δεν προλαβαίνει η δεν τα βρίσκει κατάλληλα για το σαιτ 😃Σήμερα λοιπόν θα σας γράψω για το Gay Games. Ολυμπιάδα για LGBT κοινότητα 🙃Η Ελλάδα έχει βάλει υποψηφιότητα για το 2030.Περσι η ολυμπιάδα είχε γίνει στο Χονγκ Κονγκ και Γουαδαλαχαρα,και το 2026 θα γίνει στην Βαλένθια. Όπως είπα η Αθήνα είναι μια από τις 25 παρακαλώ πόλεις που διεκδικούν την διοργάνωση. Δεν έχει καμία διαφορά και περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα και ολυμπιακά αθλήματα αν προτιμάτε. Η συμμετοχή είναι ανοικτή προς όλους τους αθλητές ακόμη και straight για να υποστηρίξουν τον θεσμό. Αυτά για την ενημέρωση σας σε ένα θέμα διαφορετικό και δεν ξέρω αν περάσει η όχι από το μπλοκ. Αυτά είναι θέματα που περνούν απαρατήρητα μέχρι που τον Νοέμβριο του 2025 που θα αποφασίσουν την πόλη και ακούστε η Αθήνα το Gay Games 2030 να θυμάστε ότι σας το είπε ο Ανδρέας 😂😂Καλημέρα σε όλους αν περάσει

  3. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τώρα να έγραφα και τίποτα προγνωστικά που δίνω για το Σαββατοκύριακοκαι τα ματσάκια στο τίμιο πρωτάθλημα θα τα δούμε από Δευτέρα αν δεν το κλείσουμε το loutrakiblog για weekend. Έχει και ντέρμπι πρωτοπόρων 😃😃την Κυριακή. Οι δημοσιογράφοι τα γατονια που είναι αμπαλοι οι περισσότεροι λένε ο νικητής θα πάρει 6ποντο όχι 3ποντο 😃😃😃Αν σας το εξηγήσω τι θέλουν να πουν θα πάει μακριά η δουλειά. Το παιγνίδι είναι Χ από την Τούμπα μέχρι εδώ το Νιουπορτ και είναι όλοι ευχαριστημένοι κυρίως ο Ολυμπιακός που πάει για το πρωτάθλημα. Αντε γειά μας και έχει και ματσάκια του ΑΟΛ, του ΑΟΠ, Saints Ολυμπιακός Λουτρακίου να πάει ο κόσμος. Στην ΑΕθνικη δεν μπορεί να πάει κόσμος για κάνα 2 εβδομάδες ακόμα 😀😀

  4. Σωστό αυτό, ντέμπι πρωτοπόρων. Οι υπόλοιποι, δηλ από 4η θέση και κάτω, θα παρακολουθήσουν το ματς για να δουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο καλά μονταρισμένων ομάδων που σέβονται την έδρα τους και δεν την προσφέρουν ως εξοχικό εδώ κι εκεί. Άντε να μπει η άνοιξη, να φτάσουμε στα play off για να ευχαριστηθούμε κι άλλα ματς στο εξοχικό.

  5. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να ρωτήσω την αγαπητή μας Χαρά κάτι γιατί έχω μια απορία. Όταν κατά καιρούς υπάρχει μια καθυστέρηση στα σχόλια, ειδικά τα weekends, παρατηρώ ειδικά στα δικά μου σχόλια ότι δεν έρχονται η δεν περνάει!! Αυτό το μηχάνημα που έχετε μήπως το κλείνεις βρε Χαρά 🤔🤔Αν υποθέσουμε ότι το κλείνεις ότι έχει στείλει κάποιος χάθηκε στην στρατόσφαιρα 😀😀Και όταν ανοίξει πάλι τότε έρχεται κάθε νέα σχόλια. Η λογική κάτι τέτοιο λέει. Τώρα για να μην κάνω παράπονα για *πετσόκομμα “σχόλια που λέει και ο Τάσος Αν συμβαίνει αυτό που υποθέτω καλό θα ήταν να λέτε με ανακοίνωση ότι μην στέλνετε σχόλια δεν θα περάσει τίποτα Σάββατο και Κυριακή πχ. Για να μην κάθομαι και γράφω και δεν έρχονται. Είναι κάτι σχόλια που έστειλα τις τελευταίες μέρες που λογικά έπρεπε να περάσουν δεν ήταν “ύποπτα” για κόψιμο δηλαδή και δεν είδα. Αυτό που έγραψα ίσως το έχουν προσέξει και άλλοι σχολιαστές και έχουν την Ίδια απορία Ευχαριστώ για την δημοσίευση

  6. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆μια τρύπα στο νερό τελικά το κλείσιμο των γηπέδων για 2 μήνες. Ούτε κάμερες βάλανε ούτε τα εισιτήρια και τα κατεβατά που έλεγαν. Θα μου πεις ρε εσύ Αντρέα και ένα μικρό παιδάκι γνωρίζει ότι το κλείσιμο έγινε να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση. Εδώ και τα ΜΑΤ έλεγαν δεν πάμε γήπεδο, τι να έκανε και ο Κυριάκος να βάλει το στρατό και το πολεμικό ναυτικό για την φυλάξει του κάθε γηπέδου. Για αυτό λέω μια τρύπα στο νερό και κρίμα για κάθε μεροκαματιαρη που πληρώνει το διάρκειας για να δει τους big 4 και το βλέπει από το καφέ της Χαράς 😜Αντε γειά μας και αυτό τζάμπα το γράφω

  7. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ετσι για την ιστορία να πω ότι ο Ολυμπιακός θα ανοίξει πρώτος το γήπεδο με κόσμο στις 7 Φλεβάρη στον αγώνα Ολυμπιακός -Ίντερ Μιλανου για ιο UEFA youth league,πρωτάθλημα νέων !!Δεν υσχιουν τα μέτρα για ευρωπαϊκό αγώνα !!

  8. Eπιτέλους, τα γήπεδα ξανάνοιξαν και προσφέρεται θέαμα. Στο χθεσινοβραδινό ματς έγινε αυτό που λέει ο λαός: Και τα πρόβατα καμιά φορά γίνονται λύκοι. Βέβαια, στον φουκαρά τον παοκ ξέσπασαν, διότι τέτοιες κόνξες δεν τους παίρνει με εμάς και τους αποδείξαμε και το κατάλαβαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog