Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Από αύριο αλλάζουν οι Παρασκευές! Μαμ, χορός και …..νάνι! στο Ψήνω&Δίνω στην Ποσειδωνία Κορίνθου!

- Advertisement -
  • Έχεις άδεια και θέλεις να το απολαύσεις; Ή τελικά… Δεν πήρες το ρεπό σου, αλλά θέλεις και εσύ να χορέψεις και να διασκεδάσεις;

Ψάχνεις ταβερνάκι, όμορφο με καλό φαγητό και καλές τιμές αλλά ταυτόχρονα και ζωντανή μουσική, γιατί θέλεις και το μπουζούκι να …κλαίει ρε αδερφέ, γουστάρεις να ρίξεις και την πενιά σου! Τώρα έχεις την απόλυτη ευκαιρία!

 

Από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου αλλάζουν οι Παρασκευές μας!  Κάθε Παρασκευή στο γνωστό κατάστημα «Ψήνω & Δίνω» στην Ποσειδωνία Κορίνθου!

 

Live μουσική με λαχταριστή κουζίνα και τις καλύτερες τιμές! 

 

Κάθε Παρασκευή λοιπόν , διασκεδάζουμε στο «Ψήνω & Δίνω», γευόμαστε τη λαχταριστή κουζίνα του, χορεύουμε, περνάμε όμορφα με την παρέα μας και ….νάνι μετά!

 

Η Μάγδα Δημητρίου , ο Άκης Πολυχρονόπουλος , η Διεύθυνση του καταστήματος και το προσωπικό σας υπόσχονται να περάσετε όμορφες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

 

Με μία προϋπόθεση! Φορέστε μόνο την καλή σας διάθεση και χαρίστε μόνο το χαμόγελό σας! Τα υπόλοιπα είναι δική τους δουλειά!

 

 

Το κατάστημα βρίσκεται στην Ποσειδωνία Κορίνθου, απέναντι από το super market Γαλαξίας,  με άνετο πάρκινγκ και ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο!

Προλάβετε! Κάντε την κράτησή σας ! τηλ 693 12342 43

 

 

Δεν σας άνοιξε ακόμα η όρεξη; Πάμε λοιπόν!

Το μενού περιλαμβάνει:

πολλά ορεκτικά, στο πήλινο, όπως μπουγιουρντί ροκφόρ, μπουγιουρντί φέτας, μανιτάρια γεμιστά με τυριά, μανιτάρια σκορδάτα. και πολλές ακόμα λιχουδιές που θα απογειώσουν γευστικά τον ουρανίσκο σας!

Σούβλα κοκορέτσι και σούβλα κοντοσούβλι!

Χειροποίητα μπιφτέκια και ψητά της ώρας, πανσετάκια, μπριζολάκια, φιλέτο κοτόπουλου, μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο!

 

Eχετε και εναλλακτική!

Aν δε θέλετε φαγητό, μπορείτε να πιείτε το ποτό σας, αφού το κατάστημα διαθέτει πλέον και μπαρ για όσους θέλουν μόνο ποτό!

 

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 9.00 μμ και λήγει στις 2.00 πμ… Μετά ….νάνι! 

Καλή σας διασκέδαση!

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανθρώπινη ουρά χιλιομέτρων σχηματίστηκε, λέει, γιά το ποιός θα πρωτοπρολάβει, στο να πρωτοαγοράσει και στο να πρωτοαποκτήσει ένα “κεραμίδι”, ένα διαμερισματάκι και ένα σπιτάκι των 32.000 ευρώ… ανά τετραγωνικό μετρό(!), στον καθόλα εντυπωσιακό, όσο και λίαν εμβληματικό και φαντασμαγορικό διακοσάμετρο ουρανοξύστη, τον “Riviera Tower”, που ευρίσκεται πέριξ του παραλιακού μετώπου του Ελληνικού, με θέα που φτάνει το μάτι σου ίσαμε (εννοείται) τον Σαρωνικό, την Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα, τον Περαία, το Σούνιο, την Ανατολική Πελοπόννησο, τα Γεράνεια Όρη (ναι φαίνονται μέχρις ακόμη και αυτά, απ´αυτόν!), τον Λυκαβηττό , την Ακρόπολη, την Πάρνηθα, την Πεντέλη, το όρος Αιγάλεω και τον Υμηττό (ναι, αυτός που εσωκλείει και κρύβει μέσα του για τα καλά, ένα μεγάλο μυστικό). Έλα όμως που απ´την άλλην πάλι, ανθρώπινη ουρά χιλιομέτρων επίσης εσχηματίσθει και για ένα συσσίτιο και μια γαβάθα νεροζούμικης, όσο και εντελώς άνοστης φασουλάδας, με ίχνη από καροτάκι και κρεμμυδάκι μέσα της, αλλά και απορώ πως μπορούνε και καταφέρνουνε και την τρώνε οι άνθρωποι στο τέλος, αυτή!! Αυτές λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι και αγαπητά μου παιδιά, είναι εν ολίγοις, καθώς και επιγραμματικώς (επίσης), οι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες όψεις της σημερινής Ελλαδίτσας των δύο ταχυτήτων, του πρωθυπουργού, κυρίου Κυριάκου Μητσολάκη: και πολύ πολύ πλούσιος, καθώς και “παράς” Έλλην λαός, μα και συνάμα, και πολύ πολύ φτωχός, καθώς και φουκαράς, επίσης, Έλλην λαός!! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog