Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Δεν συνεχάρη τον Γιώργο Γκιώνη η Μαρία Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Οι εκλογές στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ανέδειξαν ένα και μεγάλο νικητή:

 

Τον νυν Δήμαρχο, Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος με ποσοστό που άγγιξε το 47%, κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη του η οποία καταγράφεται για πρώτη φορά ως νίκη μετά από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα μετά από τρεις θητείες στο ενεργητικό του!

 

 

Στο στρατόπεδο της  Μαρίας Πρωτοπαππά, αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο εκλογικό κέντρο της Δύναμης Δημιουργίας. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν πήγε στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Γκιώνη για να τον συγχαρεί για τη νίκη του, κάτι που είθισται να συμβαίνει, σύμφωνα με την παραδοσιακή πρακτική, ως ένας ελάχιστος τρόπος να δείξουν τον σεβασμό τους για την δημοκρατική διαδικασία και τη βούληση των ψηφοφόρων.

 

Για μια ακόμα φορά η παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και η επικεφαλής Μαρία Πρωτοπαππά, επέδειξαν ασέβεια, ανύπαρκτο πολιτικό ήθος και πολιτισμό, ασέβεια στη βούληση του λαού!

 

 

Ούτε καν του τηλεφώνησε η Μαρία Πρωτοπαππά έστω να τον συγχαρεί προσωπικά! Στα social δε,  υποψήφιοι και υποστηρικτές της επιρρίπτουν ευθύνες στους ψηφοφόρους που ψήφισαν το Γκιώνη!

 

 

Αντίθετα,ο Κωστής Ζερβός μαζί με ομάδα υποψηφίων του, στη 1:30 τα ξημερώματα, πήγε στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Γκιώνη, προκειμένου να τον συγχαρεί.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο άνθρωπος στην ήττα φαίνεται. Ανύπαρτκοι πολιτικά και ηθικά οι στρατιώτες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΧΑΧΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!

  2. έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και προσωπικού αναστήματος φανερώνει αυτο. Τα αλλα περι προσωπικων διαφορων τα ακουω βερεσε. Προσβαλει τους ψηφοφορους της ετσι

  3. Ο πολιτικός πολιτισμός φαίνεται, όχι μόνο μετά, αλλά και καθ ‘ ολη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και βέβαια από την συμπεριφορά των εκλογικών αντιπροσώπων των παρατάξεων, οι οποίοι βρίσκονταν στα εκλογικά τμήματα. Υπήρχαν συμπεριφορές λοιπον, (εκπροσώπων και των δυο παρατάξεων) που δεν έδειχναν παιδεία και πολιτισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog