Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Τραμπουκισμοί και ξύλο στο Σοφικό Κορινθίας

- Advertisement -

Χαμός σήμερα το πρωί στο Σοφικό Κορινθίας όταν εκλογικός αντιπρόσωπος της Πνοής Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη επιτέθηκε φραστικά, έσπρωξε και χτύπησε με γροθιά υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας Πολιτών.

 

 

Η αιτία της απρόκλητης επίθεσης είναι ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας Πολιτών στεκόταν -μαζί με άλλους υποψήφιους και των υπόλοιπων συνδυασμών -στον διάδρομο του εκλογικού τμήματος.

 

 

Ο εκλογικός αντιπρόσωπος είχε από νωρίς ενοχληθεί από την παρουσία του αντιπάλου του και φωνάζοντας συνεχώς του έλεγε να φύγει γιατί απαγορεύεται. Η απαγόρευση ίσχυε  προφανώς μόνο για τους αντιπάλους.

 

 

Ο υποψήφιος της Συμμαχίας Πολιτών ευγενικός και ψύχραιμος απάντησε,  στον έξαλλο εκλογικό αντιπρόσωπο δείχνοντάς του μέχρι και την εγκύκλιο που ξεκαθάριζε την απαίτηση του εκλογικού αντιπροσώπου.

 

 

Αυτό εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον εκλογικό αντιπρόσωπο ο οποίος πέρα από τους προπηλακισμούς που είχαν προηγηθεί  έσπρωξε και έριξε μπουνιά στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Σημειώνεται ότι ο εκλογικός αντιπρόσωπος της ΠΝΟΗΣ είναι σύζυγος υποψηφίας συμβούλου του Νίκου Σταυρέλη!

 

 

Η αναστάστωση που δημιουργήθηκε ήταν πρωτόγνωρη καθώς υπήρχε κόσμος που περίμενε να ψηφίσει και επικράτησε χάος. Ορισμένοι ηλικιωμένοι φοβούμενοι κλιμάκωση του επεισοδίου έφυγαν άρον άρον από το εκλογικό τμήμα.

 

 

Το θύμα (υποψήφιος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ) φέρει σκίσιμο στο κάτω χείλος και είναι καλά στην υγεία του ενώ το ψυχολογικό σοκ που υπέστη ήταν ισχυρό.

 

 

Μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο το θύμα δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση.

 

Ο εκλογικός αντιπρόσωπος ύστερα από την απρόκλητη επίθεση έφυγε από το εκλογικό τμήμα φοβούμενος την σύλληψη με αυτόφωτη διαδικασία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε πριν από λίγο.

 

 

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν την γιορτή.

Συνιστούμε ψυχραιμία και ηρεμία.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog