Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Λάβρος ο Πνευματικός! Νέες ενστάσεις από την ομάδα Σταυρέλη για το εργοστάσιο απορριμμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

 Το έργο του εργοστασίου των απορριμμάτων το οποίο αναμένεται να μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων στο δήμο Κορινθίων και θα οδηγήσει σε τεράστια μείωση δημοτικών τελών, το εργοστάσιο που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει μετά την θεραπεία των ζητημάτων που είχαν προκύψει αλλά και των ενστάσεων, μπλοκάρεται εκ νέου  με ΝΕΕΣ ενστάσεις που κατατέθηκαν ! “Για μερικούς σταυρούς!

 

Είναι πολύ δυσάρεστο και με απογοητεύει έργα που έχουν ψηφιστεί λυσσαλέα κάποιοι να τα πολεμούν για μερικές δεκάδες ψήφων! Ξέρουν ότι είναι αρνητικό για το δήμο και επιμένουν όπως και το 2019’ ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ο οποίος δεν διστάζει να ονομάσει, μάλιστα οι ενιστάμενοι έχουν συγγενικές σχέσεις με υποψηφίους που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

«Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και η έναρξη εργασιών ξεκινούσε. Το εργοστάσιο κομποστοποίησης και ανακύκλωσης μας δίνει την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε μόνοι μας το  50% των απορριμμάτων , αυτό σημαίνει  μείωση κόστους  κατά 50% προς την Τέρνα, πάνω από 1,5 εκ ευρώ, ενώ υπολογίζω και κέρδη από την πώληση των ανακυκλώσιμων υλικών.

 

Είναι λυπηρό ενώ την Τρίτη θα ξεκινούσαν οι εργασίες αυτοί που το 2018 μάζεψαν υπογραφές για να σταματήσει, κύκλοι που είναι δίπλα στο Νίκο το Σταυρέλη, αυτοί οι ίδιοι κύκλοι, Γιώργος Καλκανάς, κοινοποίησαν την προηγούμενη Παρασκευή έγγραφα για μη έναρξη εργασιών. Τον λογαριασμό αυτής τους της πολιτικής θα τον πληρώσουν οι δημότες!’ 

 

Ο πρώην δήμαρχος μιλά ξεκάθαρα για εκλογικά οφέλη! Μιλά για άγρα λίγων ψήφων όταν στην ζυγαριά είναι ένα τεράστιο όφελος ή τεράστια ζημία για τους δημότες.

 

Η λειτουργία του εργοστασίου έχει τεράστια και πολλαπλά οφέλη! Η νέα εμπλοκή στην επανέναρξη των εργασιών οδηγεί σε νέες καθυστερήσεις και η καταγγελία για «εκλογική πολιτική» είναι πολύ σοβαρή, θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Ο Αλέκος Πνευματικός μιλά χωρίς περιστροφές για αύξηση τελών στο 100% εάν τον εργοστάσιο δεν λειτουργήσει, άλλωστε γι αυτό η δημοτική αρχή προχωρά στην υλοποίηση του και έχει ήδη μιλήσει για μειώσεις τελών από το επόμενο έτος. Ο πρώην δήμαρχος καταγγέλλει με τον πιο ξεκάθαρο και ευθύ τρόπο πως πίσω από τις ενστάσεις υπάρχουν εκλογικά οφέλη τα οποία όμως θα λειτουργήσουν σε βάρος του συνόλου των Κορινθίων.

Την ίδια ώρα να πούμε πως η παράταξη του κ.Σταυρέλη εξαγγέλλει μειώσεις τελών και παροχές δωρεάν ρεύματος.

 

Στις καταγγελίες Πνευματικού υπάρχει απάντηση;

Γιατί οι ενστάσεις γίνονται σε ένα έργο με τέτοια ωφέλεια;

Και ποια η θέση της παράταξης του κ.Σταυρέλη επι αυτών;

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Γεια σου ρε Αλέξανδρε εισε παληκαρι κρατά οσο μπορείς που ελεγε και το άσμα για τον Αλεφαντο !!Εχει αγριέψει ο Αλε τώρα τελευταία από ότι βλέπω 💪💪Έχω απορία παντως που ήταν ο Αλέξανδρος εκεί στα χωράφια με το Polo 👕 το πράσινο και με φόντο μια συκιά από πίσω αν βλέπω καλά 😂😂είναι και εποχές περίεργες 😂😂Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog