Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αυτή είναι η Χρυσούλα Παππά, υποψήφια με το Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -
H Παππά Χρυσούλα, επιχειρηματίας, είναι το δικό μας κορίτσι! Είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιώργου Γκιώνη.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα και από το 1991 διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Κόντη και έχουν δύο παιδιά, τη Μάγδα και τον Μιχάλη.
Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση (Καθαριστήριο ρούχων) στο Λουτράκι. Με πολυετή συμμετοχή και ενεργό δράση σε διάφορα συλλογικά σχήματα.
*Ειναι μέλος της δραστήριας ομάδας «Experience Perachora»,πρωην πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας, μέλος του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ»,μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λουτρακίου.
Υπήρξε επίσης, διοικητικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Λουτρακίου, διοικητικό μέλοςτης Επιτροπής Ειρήνης Λουτρακίου – Περαχώρας,διοικητικό μέλος του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου και μέλος των Επιτροπών Καρναβαλιού από το 1995 αλλά και διοικητικό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της μαθητικής ζωής των παιδιών της.
*Έχει διατελέσει διοικητικό βμέλος του Λιμενικού ταμείο την περίοδο 2012-2014 καθώς και μέλος της ΔΕΥΑΛ-Αθ την περίοδο 2015-2019 Την πλούσια αυτή δράση, συμπληρώνει η πολύτιμη συνεισφορά της στην παράδοση και τον πολιτισμό που αποτυπώνεται και στα 25 χρόνια που υπήρξε χοροδιδάσκαλος στον Π.Ε.Μ.Σ Περαχώρας.
Πρωταρχικό της μέλημα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου σε συνδυασμό με μια ισόρροπη και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Ειδικά για την γεωγραφική ενότητα της Περαχώρας προσβλέπει στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και την ανάδειξη του πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Εκτός από όλα τα καλά που έχει η Χρυσουλα ,και τα αναφέρετε πολύ σωστά αγαπητό μας μπλογκ ,να προσθέσω και εγώ κανα δυο ακόμα !.,Πρωτον είναι άριστη μαγείρισσα!!Εγω σχεδόν από τότε που εφυγα για Ουαλλια κάθε καλοκαίρι και χειμώνα που θα έρθω στο Λουτρακι ο Γιάννης και η Χρυσουλα θα μου κάνουν το τραπέζι εμένα της γυναικας μου και τα παιδιά !!Ο Γιάννης και η Χρυσουλα είναι κάτι παρά πάνω από φίλοι μου ειδικα ο Γιάννης αδερφός στην κυριολεξία !Παντα της λέω πήρες το καλύτερο παιδί του Λουτρακιου και ο Γιάννης το καλύτερο κορίτσι της Περαχώρας !Λοιπον για να το κλείσω η Χρυσουλα πρέπει να βγει πρώτη σε ψήφους στην Περαχώρα και Γκιώνη να μην θέλετε την Χρυσουλα την ψηφίζουμε !!Καλη επιτυχία Χρυσουλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog