Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αλέξανδρος Πνευματικός: Σαμποτάρουν το έργο του δημάρχου

- Advertisement -
  • Ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, δε μασά τα λόγια του. 
  • Κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει την αυτοδιοικητική του πορεία, τον πολιτικό του λόγο και το πολιτικό του ανάστημα. Γι΄αυτό ο λόγος του έχει πάντα βαρύνουσα σημασία.

 

  • Σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε για όλους και για όλα! (στον infoRadio και το δημοσιογράφο Σπύρο Μασούρη)

 

ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ  ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Είναι ξεκάθαρο σήμερα το σαμποτάζ στο έργο του δημάρχου, Εγώ ως μειοψηφία δεν είχα ποτέ φερθεί έτσι στην πλειοψηφία. Σήμερα δεν μπορούν να συγκληθούν τα συμβούλια, μεγάλες καθυστερήσεις από τις 2 άγονες συνεδριάσεις . Εγώ θα το είχα κάνει σημαία, ο δήμαρχος δεν το έχει κάνει οτι  κωλυσιεργούν θέματα καθοριστικά για το δήμο όπως οι 30.000 για τα σχολεία. Ποτέ ξανά τέτοια πρακτική στο δήμο. Έχω κάνει μειοψηφία , προσβάλουν αποφάσεις με προσφυγές για να μην προχωρούν.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ
Λυσσαλέα σήμερα η παράταξη Σταυρέλη πολεμάει το εργοστάσιο απορριμμάτων όπως έκανε και στο παρελθόν. Τα κατάφεραν και το σταμάτησαν. Όμως θεραπεύτηκαν όλα αυτά σήμερα, υπάρχει η πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής, μόνο ο κ.Σταυρέλης αντιδρά, φαίνεται θέλει να στείλουμε στο δημότη το λογαριασμό. Με το εργοστάσιο θα μειώσουμε τους όγκους στο μισό και θα κερδίζει έως 2 εκ ευρώ το χρόνο, έτσι θα φτάσουμε και στην μείωση των δημοτικών τελών. Αυτό το μοντέλο το στήριξαν ο κ.Σταυρέλης και ο κΝανόπουλος, μόνο ο κΣταυρέλης αντιδρά σήμερα στηρίζοντας λίγες οικογένειες ενάντια στις χιλιάδες των Κορινθίων
ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ 
Μόνο πρόεδρος του ΔΣ ήταν. Θα ξεχάσω τι έκανε το 2019 που πρόδωσε όλους τους Κορίνθιους, οι λόγοι έχουν αναφερθεί απο εμένα. Δεν είναι ουσίας. Και οι ίδιοι αυτοδιαψέυστηκαν. Κατέβηκαν λέγοντας οτι δεν έχω κάνει τίποτα και όταν τα έσπασαν με το Νανόπουλο τι είπαν; ότι τελείωσε τα έργα που είχαμε κάνει εμείς. Ποια έργα; Αυτά που έλεγαν οτι δεν κάναμε;
Θα ξεχάσω την προδοσία του 2019 και θα μιλήσω με αυτοδιοικητικούς όρους.
Είναι η παράταξη του κΣταυρέλη η δική μας συνέχεια; ΌΧΙ
Εμείς μιλήσαμε για εργιστάσιο απορριμμάτων, για καλύτερη υδροδότηση και εκείνοι κάνουν οτι μπορούν να τα εμποδίσουν. Έγινε προσπάθεια να ποτιστούν κτήματα απο τα νερά του βιολογικού και μια οικογένεια που στηρίζει τον κ Σταυρέλη δεν δέχεται να περάσει το έργο και να μην πάει το δίκτυο σε κουτουμάτσα και Αρχαία Κόρινθο.
Θα γίνει το έργο, εγώ ασχολούμαι με τα αγροτικά, το έργο είναι απαραίτητο άλλοι όμως εγκατέλειψαν διότι δεν είχαν νερό. Λένε μάλιστα να γίνει μετά τις εκλογές. Τι άποψη είναι αυτή όταν άνθρωποι καταστρέφονται; Ο ρόλος του προέδρου είναι διεκπαιρεωτικός, το 2014-2019 αρνήθηκε να αναλαβει αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και δεν μας εξήγησε ποτέ γιατί. Αρνιόταν πεισματικά να αναλάβει θέση για να δείξει και τις ικανότητες του. Οφείλονται τα επιτεύγματα του πνευματικού στον Σταυρέλη; Όχι βέβαια! Τα πρώτα χρόνια δεν έμενα καν στην Κόρινθο, ήταν σε όλη τη χώρα για να κάνει τη δουλειά του. Τι λέει τώρα; ότι 13 χρόνια έκαναν αυτοί έργο; Ποιοι οι απόντες; Έλεγε παρουσία όλων ,δεν θέλω να γίνω αντιδήμαρχος, ούτε δήμαρχος ,έχω πάρει την σύνταξή μου και περνάω μια χαρά. Όπου μπορώ θα βοηθάω, έλεγε. 
Ακόμα και κάποιοι που είναι μαζί του σήμερα τα θυμούνται
Δεν τεκμηριώνεται η εμπειρία του για να διοικήσει. Δεν είχε ποτέ ενεργητικό ρόλο! Το αρνήθηκε, του έδωσα την ευκαιρία!Τα πρώτα χρόνια δεν γινόταν διότι έλειπε ερχόταν μόνο στα ΔΣ. Το ερώτημα που δεν έχει απαντήσει είναι γιατί κατέβηκε το 2019. θα τα πούμε άλλη φορά, τον κόσμο τον εδιαφέρει μια αρχή αποτελεσματική να πάει τον τόπο μπροστά. Τους έχω προκαλέσει να τα κουβεντιάσουμε. Εγώ δεν διεκδικώ χρήματα όπως κάνουν αυτοί. Ο κ.Μουρούτσος έχει χάσει ξανά την υπόθεση, την είχε χάσει και επι ετών μου, 10 αποφάσεις ήδη, πόσες χρειάζονται για να πάψουν να διεκδικούν χρήματα απο το δήμο;
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗ 
Είχαμε ως δημοτική αρχή 20 εκ ευρώ έργα συμβασιοποιημένα, μας έλεγαν δε κάναμε τίποτα! Ήταν σημαιοφόροι προσβλητικότατης συμπεριφοράς, μας ταύτιζαν με επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά σήμερα είναι αγκαλιά,αυτούς τους διαπλεκόμενους τους έχουν αγκαλιά ασφυκτικά τώρα. Ενδιαφέρονται για τα δικά τους συμφέροντα και όχι του δήμου. Τι άλλαξε; αυτά τα συμφέροντα έχουν λυσσάξει να εκλεγεί ο κΣταυρέλης. Πως συσπειρώθηκαν όλοι αυτοί μαζί, για πείτε μου!
Κάποτε καταγγέλλανε επιχειρηματία και εμένα για χαριστική επένδυση και τώρα είναι αγκαλιά με τον κΣταυρέλη ο επιχειρηματίας. 
Εγκαταλείφθηκε απο τον κΚακογιάννη η επένδυση στα σφαγεία. Τόσο χαριστικός ήμουν! Ο δήμος πήρε τα ενοίκια για 5 έτη όμως! 
Δεν ξέρω τι τάζουν, εγώ ως πρακτική δεν το είχα κάνει, δεν είχα τάξει ούτε σε υποψήφιο μου, ούτε δουλειές ούτε αντιδημαρχίες ,ούτε σε επιχειρηματίες και έχω ήσυχη την συνείδηση μου!
Έχω πόθεν έσχες ξεκάθαρο και είχαν βρωμίσει το 2019 τον τόπο και λέγανε αθλιότητες σε βάρος μου. Καταγγέλλανε τους επιχειρηματίες με τους οποίους σήμερα είναι αγκαλιά. Και οι επιχειρηματίες αγκαλιάζουν εκεί που έχουν προοπτική και όχι για το καλό της πόλης.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ 
ξεκίνησε εκλογές πριν 3 χρόνια και έπαιζε μόνος του, τώρα μπήκαν συνδυασμοί αξιόλογοι και ξέρετε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όταν μια ομάδα είναι μόνη της στο γήπεδο κερδίζει. Όταν μπαίνει και η άλλη που ήταν στα αποδυτήρια και έπαιρνε οδηγίες τότε κερδίζει εκείνη!
Με την κ.Τζέκου συμφωνούμε σε λίγα θέματα όμως υπήρξε συνεπής
ο κ.Πρωτόπαπας είναι νέος συνδυασμός με στελέχη προβεβλημένα με όρεξη να προσφέρουν, βλέπω μια παράταξη που δεν προσάπτω τίποτα, με απόψεις που συμφωνώ , ανθρώπους που κατεβαίνουν αγνά για να προσφέρουν όσο μπορούν.
Χ@ra
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog