Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Δήμητρα Λόη: Μια μαχητική γυναίκα που ξέρει να διεκδικεί με το Γιώργο Γκιώνη

- Advertisement -
  • Η Δήμητρα Λόη είναι ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα που ενδιαφέρεται και ασχολείται με τα κοινά επί σειρά ετών. Με ευθύτητα και ειλικρίνεια, δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από το δάχτυλό της, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.

Ασυμβίβαστη και μαχητική, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, σταθερή στις αξίες και τα πιστεύω της. Ποτέ δεν φοβήθηκε να εκτεθεί και έθεσε τον εαυτό της στην κρίση όχι μόνο των συνδημοτών μας αλλά και όλων των Ελλήνων.

 

Στήριξε με θέρμη τον Γιώργο Γκιώνη στις δημοτικές εκλογές 2014 και στις βουλευτικές εκλογές του 2023 συμμετείχε στο Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων. Mάλιστα κατατάχθηκε 3η σε σταυρούς πανελλαδικά στο κόμμα και είναι πλέον μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος “Hobby & Φύση» στο Λουτράκι, με είδη εξορμήσεως στη φύση – κυνήγι και αλιεία.

 

Στηρίζοντας την ελληνική παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς – χορευτικούς συλλόγους του Δήμου καθώς οι παραδοσιακοί χοροί είναι από τις αγαπημένες της δραστηριότητες. Λάτρης της φύσης προασπίζει με κάθε τρόπο το περιβάλλον.

 

Ούσα χειμερινή κολυμβήτρια και λόγω της μεγάλης αγάπης της για τη θάλασσα, διατηρεί άριστες σχέσεις με γνωστό Έλληνα Ωκεανολόγο και ενημερώνεται διαρκώς για την ιδιαίτερη βιοποικιλότητα του Κορινθιακού κόλπου.

 

Μαζί με τον σύζυγό της Αθανάσιο Μαυρομμάτη, Στρατιωτικό και Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου «Τα Γεράνεια» και ως ενεργό μέλος του Συλλόγου Πυροπροστασία Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της εθελοντικής προάσπισης των δασών μας.

 

Έχει μία κόρη, την Αγγελική φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Καλαμάτας και κατοικεί στο Λουτράκι με την οικογένειά της.

 

Στηρίζουμε νέα άτομα, δυναμικά, με όρεξη και όραμα!

Καλή επιτυχία Δήμητρα! 

Χ@ρα

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Tο γεγονός του ότι τόσες και τόσες γυναίκες, μορφωμένες και άκρως επιτυχημένες στους τομείς τους, συσπειρώνονται γύρω από τον κ. Γκιώνη και όχι την κ. Πρωτοπαππά, κάτι ασφαλώς σημαίνει. Αποκλείεται να είναι τυχαίο ή συμπτωματικό. Ας διερωτηθούμε τον λόγο, ως υγειώς σκεπτόμενοι δημότες, που αποδέχονται τον μεν και απορρίπτουν μετά ζοφερής βδελυγμίας την δε πριν ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές. Δεν θέλει δα και μεγάλη προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog