Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Οι νέες προκηρύξεις για χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο

- Advertisement -
  • Στις προκηρύξεις, μέσω των οποίων θα υλοποιηθούν χιλιάδες νέες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Θάνος Παπαϊωάννου στην ΕΡΤ.

Ειδικότερα, κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στις προκηρύξεις που αφορούν όσους πέρασαν τη βάση στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό, λέγοντας ότι: «Τρεις προκηρύξεις «παίζουν» το αμέσως επόμενο διάστημα, πέντε συνολικά μέχρι το τέλος του έτους».

«Τρέχει αυτή τη στιγμή η προκήρυξη για την Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Στο τέλος του μήνα αρχίζει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων» σημείωσε.

Νέες προκηρύξεις

Ακόμα, προανήγγειλε ότι: «Τον Σεπτέμβριο θα εκδοθεί η προκήρυξη για πτυχιούχους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για περίπου 1.800 θέσεις».

«Τον Οκτώβριο θα βγει η μεγάλη προκήρυξη για τους πτυχιούχους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που αφορά 3.500-4.000 θέσεις σε όλη τη χώρα» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ συμπλήρωσε ότι: «Μέχρι το τέλος του χρόνου θα βγει η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία και η Προκήρυξη για τους ΑΜΕΑ που μέχρι τώρα έβγαινε από τον ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ».

«Τον προσεχή Οκτώβριο το υπουργικό Συμβούλιο θα προγραμματίσει τις προσλήψεις του 2024 οπότε θα προκηρυχθούν νέες προκηρύξεις για πτυχιούχους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης» κατέληξε.

 

alfavita.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog