Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Με επιτυχία η 1η αθλητική γιορτή των δημοτικών σχολείων (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Η 1η αθλητική γιορτή δημοτικών σχολείων Λουτρακίου , μετά απο την πρωτοβουλία των τριών συλλόγων γονέων & κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων της πόλης μας,που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Λουτρακίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία..!
Στόχος μας ήταν να αποχαιρετήσουμε το σχολικό έτος με μια εκδήλωση που θα αναδείκνυε την ωφελιμότητα της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία των παιδιών μας μαθαίνοντας τους την ευγενή άμιλλα,την θέληση,τον αλληλοσεβασμό,την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και την προαγωγή τους μέσω του αθλητισμού της κοινωνικής τους ζωής και συνείδησης.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε σχολικούς αγώνες σε διάφορα αθλήματα,ομιλίες απο αναγνωρισμένους αθλητές και παράγοντες,Dj,όπως επίσης και snacks και χυμούς προσφορά απο χορηγούς της πόλης μας.
Ευχαριστούμε θερμά :
-Όλους τους γονείς και τους μαθητές απο όλα τα σχολεία της πόλης μας για την συμμετοχή τους,που φορώντας την καλύτερη τους διάθεση ανέδειξαν την χρησιμότητα του αθλητισμού. -Όλους τους αθλητές,προπονητές, αθλητικά σωματεία και αθλητικούς παράγοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, Δημήτρης Μπεκιάρης Παντελής Κολλιάκος Σωτήρης Μπεκιάρης Αγγελής Γλυκοφρύδης Δημήτρης Σακελάρης Σωκράτης Πέτρου Giorgos Kalapodis Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου -Τις γυμνάστριες Meropi Spanoudi Καλλιόπη Γουνδουλάκη Μαρία Καραγκούνη καθώς και όσους εκπαιδευτικούς παρευρέθησαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους. – Τον γιατρό μας Κ. Κοβάνη για τη συμμετοχή του. -Τον Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την πολύτιμη προσφορά του σε εξοπλισμό και προϊόντα -Τους χορηγούς της εκδήλωσης για τις τόσο σημαντικές χορηγίες τους Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική ΖΩΗΣ Lekkas Bakery Χρυσή Σφολιάτα AVENUE24 Ο Φούρνος της Χαράς -Όλα τα πολιτικά πρόσωπα του Δήμου μας που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας -Και όλους τους δασκάλους και γυμναστές των σχολείων μας για την αμέριστη βοήθεια τους! 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου 2ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου 3ο Δημοτικό Λουτρακίου Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των μαθητών 2ου Δημοτικού σχολείου Λουτρακίου Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου Σύλλογος γονέων 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου Σύλλογος γονέων 3ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Η φωτογραφία φυσικα του Μπεκ με τον Παντελή όλα τα λεφτά !!Το έχουν φτιάξει ωραια από ότι βλέπω το δημοτικό σχολείο για τα νέα τα παιδάκια !!Θυμαμε πως ήταν παλιά και πως είναι τώρα !!Ωραιες όπως πάντα οι φωτογραφίες που βάλατε !!Εχετε κόψει κανα δυο φωτος απο άλλο αφιέρωμα σας στη γιορτή 😜ο Αντρεας που έχει VAR το είδε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog