Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πρωϊνές βόμβες» Νανόπουλου για Βασίλη Ταγαρά και Νίκο Σταυρέλη

- Advertisement -
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν λίγο ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος και απάντησε με δριμύ ύφος στις χθεσινές αναφορές του πρώην Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βασίλη Ταγαρά. Ο κ. Νανόπουλος προκάλεσε τον κ. Σταυρέλη να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα

  • O Βασίλης Ταγαράς δημόσιες σχέσεις έκανε μια χαρά , ο Νίκος Σταυρέλης να απαντήσει, είπε ο δήμαρχος

«Σχετικά με τις αιχμές που άφησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Ταγαράς, έχω να πω τα εξής προς ενημέρωση των πολιτών. Εχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών και σε αυτό το πλαίσιο  δηλώνω ότι δεν εξυπηρετώ επιχειρηματικά συμφέροντα, εν γνώση μου και πληρώνω το τίμημα. 

Εγώ δημιουργώ έναν ομοιογενή συνδυασμό ανάμεσα σε παλαιά στελέχη και νέα στελέχη, άφθαρτα στη  Συμμαχία Πολιτών. Αντιθέτως ο συνδυασμός του κ. Σταυρέλη είναι ετερόκλητος  ενώ ο κ. Σταυρέλης τους επιλέγει μόνο για τις ψήφους.

Δηκτικά ανέφερε:

Εγώ στο συνδυασμό μου, δεν έχω καταδικασμένο μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, ούτε κάποιον που έχει καταδικασθεί για εγκληματικές πράξεις, όπως είναι η παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ξυλοδαρμοί κλπ.

Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης; Eγώ δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω στο συνδυασμό μου κατηγορούμενο για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο και μεγάλα οικονομικά εγκλήματα. Μπορεί να πει το ίδιο ο κύριος Σταυρέλης;

Eγώ δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω υποστηρικτή καταδικασμένο για μεγάλης έκτασης πειρατεία στο διαδίκτυο. Μπορεί να πεί το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν και με τις σειρήνες του αντίπαλου συνδυασμού, ο κ Ταγαράς εδώ και καιρό αποφάσισε να ενταχθεί στον αντίπαλο συνδυασμό. Το λέω αυτό γιατί ο ίδιος το ανέφερε σε πολύ κόσμο, όταν έλεγε ότι θα αναθέσει απευθείας 400.000 ευρώ. Ενδεικτικά θα σας πώ ότι μια ανάθεση 35000 ευρώ σε εταιρεία απο τη Θήβα, με σύσταση εταιρείας λίγες μέρες πριν την ανάθεση, για προβολή και διαφήμιση του Κέντρου Κοιωννικής Πολιτικής.

Αλλη μία ανάθεση, από τις πολλές που έγιναν, και μάλιστα στην ίδια εταιρεία, ύψους 37.000 για τον καθαρισμό με υδροβολή των αύλειων χώρων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Είναι ένα δείγμα αυτό, για όσα έλεγε ο κ. Ταγαράς σε φίλους του, ότι δηλαδή «θα κάνω τις αναθέσεις και μετά θα φύγω»

Ζήτησα την παραίτησή του και γι’ αυτούς και για άλλους λόγους. Γιατί ήταν η συντομότερη διαδικασία να αντικατασταθεί άμεσα. Μην ξεχνάτε ότι η αποπομπή του θα είχε νομικές προεκτάσεις, ενστάσεις και προσφυγές όπως σε ανάλογη περίπτωση.

Ο κ. Ταγαράς δεν ανήκε στη Συμμαχία Πολιτών, επειδή ανέφερε ότι φεύγουν στελέχη μας. Κανένα στέλεχος δε φεύγει, αλλού ανήκαν και συνεργάστηκαν μαζί μας λόγω της απλής αναλογικής .Τώρα εκλογές έχουμε, επιστρέφουν όπου θέλουν και κάνουν τις επιλογές τους….

Ο κ. Ταγαράς άλλαξε τρεις παρατάξεις. Πρωτοφανές! Δεν φταίνε οι αρχηγοί των παρατάξεων, κάτι άλλο φταίει.

Ενημερώνω τους πολίτες (αυτοί με ψηφίζουν και όχι τα οποια επιχειρηματικά συμφέροντα) ότι το  έργο που πρέπει να γίνει στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής θα γίνει με την εποπτεία και την αγαστή συνεργασία του νέου Προέδρου του κ. Βασίλη Γεώργαρη, ο οποίος δεν έχει αναλάβει ακόμα, διότι η αντιπολίτευση δεν προσήλθε στο δημοτικό συμβούλιο να προσυπογράψει την διαπιστωτική πράξη και την απόφαση δημάρχου.

Ο κ. Νανόπουλος αναφέρθηκε στις προσλήψεις εργαζομένων, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ, τα οποία καθυστέρησε ο κ. Ταγαράς. Καθυστέρηση που δεν μπορούσα να δεχθώ γι΄αυτό και υπήρξε η εξέλιξη που όλοι γνωρίζετε (σσ τα ιδιωτικά ΚΔΑΠ λειτουργούν). Για τις προσλήψεις ζήτησε επιχορήγηση από το δήμο, ενώ έπρεπε να ζητήσει χρήματα από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους της δημόσιας διοίκησης, το υπουργείο.

Ο κ. Ταγαράς ξέφυγε από κάποιο διάστημα και μετά από τη χρηστή διοίκηση, έκανε το Κέντρο Πολιτικής, μέσο προσωπικής του προβολής και ψηφοθηρίας και γ΄αυτό του ζήτησα την παραίτησή του. Το έργο που έγινε είχε την υποστήριξη του δημάρχου και άλλων ανθρώπων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος

 

ΥΣ ο κ. Ταγαράς δεν προσκάλεσε το loutrakiblog και το Korinhtia24 στη συνέντευξη Τύπου του. Σε ερώτημά μας γιατί δεν μας προσκάλεσε, απάντησε ότι δεν έχει σύμβαση μαζί μας!!!!!! Οι δημοσιογράφοι που προσκάλεσε είναι σε λίστα!!!!! Για αυτό ρωτήθηκε και ο κ. Νανόπουλος, αν μπορεί ένας πρόεδρος Νομικού Προσώπου μπορεί να λειτουργεί με δικές του λίστες και «συμβάσεις», να ενημερώνει τους πολίτες αλά κάρτ. 2) Πως μπορεί να επαίρεται για το έργο του ένας πρόεδρος, τα έργα δεν είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και δη της δημοτικής αρχής, ή επιθυμία του δημάρχου; 3) Ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις

Θα ακολουθήσει video

 

X@ra

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σχολιασμός – ερώτηση, Χαράς: “Πως μπορεί να επαίρεται για το έργο του ένας πρόεδρος, τα έργα δεν είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και δη της δημοτικής αρχής, ή επιθυμία του δημάρχου”? Σχολιασμός – απάντηση, Τάσου: Πράγματι, μπορεί βρε Χαρούλα μου, να επαίρεται ο τάδε χ και ψ πρόεδρος για το όποιο αυτό, επιτελεσθέν έργο του, και στο ξαναλέω: μπορεί και παρά μπορεί!! Άλλωστε δεν γίνεται και δεν μπορεί εσύ, να μην ξέρεις, αλλά επίσης και να αγνοείς, ετούτο το άκρως εγωπαθές, αυτάρεσκο και εγωκεντρικό ελληνικό μας, μότο και ρητό, το οποίο και λέγει αυτό: “Τις μεν αποτυχίες, τις χρεώνονται οοοόλοι οι άλλοι πλην εμού του ιδίου, τις δε επιτυχίες (εάν, όταν, εφόσον και οψέποτε υπάρξουν, αυτές), τις πιστώνομαι οοοόλες εγώ, ο ΕΝΑΣ… εφέντης και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ”!! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog