Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ανθρωπόμορφο κτήνος πέταξε στα σκουπίδια ένα κουνελάκι (φωτο-video)

- Advertisement -

Δυστυχώς η κακοποίηση των ζώων έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο..

Αυτή τη φορά, ένας άνθρωπος με απάνθρωπα αισθήματα, πέταξε ένα κουνελάκι, στον κάδο απορριμμάτων που έχει τοποθετήσει ο δήμος στο Κέντρο Υγείας στο Λουτράκι.  Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, περί ώρα 11.30 μμ, όπου το εντόπισε μια κοπέλα.

Ο ασυνείδητος/η είχε τοποθετήσει το κουνελάκι μαζί με το κλουβί του μέσα στον κάδο με τα σκουπίδια και το είχε σκεπάσει με μαύρη σακκούλα.

Για καλή του τύχη το κουνελάκι χαίρει άκρας υγείας και φιλοξενείται από την κοπέλα που το εντόπισε, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη το περιέθαλψε..

«Ο πολιτισμός ενός λαού, φαίνεται από τη συμπεριφορά του στα ζώα.»

 

 

»

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο από μηχανής Θεός, ευτυχώς, έστειλε αυτη την καλη κοπέλα και πρόλαβε τα χειρότερα, διότι φανταστειτε τι θα του εμελλε του δυσμοιρυ αυτου ζώου, εάν ο μη γενοιτο προλάβαινε πρώτο το απορριμματοφορο. Αν θυμάστε, ένα παρόμοιας ανθρώπινης βαρβαρότητας και βαναυσότητας περιστατικό είχε λάβει χώρα και πριν περίπου τρία χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας, όταν και τότε μια ασυνείδητη “μητέρα” – τερας, πέταξε στα αγρια χαράματα, το μόλις 2 μηνών βρέφος της, εντός ενός πηγαδιού απορριμμάτων(!!!) και ευτυχως και σε εκείνη την περιπτωση, και βέβαια από μια καθαρή τύχη και σύμπτωση, μια καλή κυρία πηγαινοντας νωρίς, νωρίς σε εμεινον τον κάδο προκειμένου να πετάξει εκεί μέσα τα σκουπίδια της, βρήκε το μωράκι και το έσωσε κυριολεκτικά από ενα βέβαιο θάνατο…

  2. Η ίδια και χειρότερη μεταχειριση θα πρεπει να επιφυλαχθχει και για αυτό το ανθρωπο’ι’δες και τέρας της φύσεως. Να τον χώσουνε και να τον κλειδαμπαρωσουνε και αυτον μέσα σε ένα κλουβί και ακολουθως να τον πεταξουνε εις μιαν απομερη χωματερή και μακάρι, κιόλας, τον υπ άνθρωπο αυτον, να μην τον βρει εκεί δα πέρα, ποτε και κανείς!

  3. οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ Το έχετε τερματίσει εσείς οι φιλόζωη.. Αν το έσφαζε και το έκανε στιφάδο.. θα ήταν νόστιμος μεζές…!? ΥΓ θέμα για να ασχοληθούμε….!!!

    • Ντροπή σας!Δεν αντιλαμβάνεστε πως αυτό έχει συνάφεια με τη συμπεριφορά προς το ανθρώπινο είδος. Μόνο την κοιλιά σας σκέφτεστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog