Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκεί που δεν μπόρεσε ο Παπαιωάννου, ο Πούρος διέπρεψε!

- Advertisement -

2.500 λάμπες στο δήμο Κορινθίων και 1000 που έρχονται εντός των ημερών  

Το νούμερο ένα πρόβλημα στο δήμο Κορινθίων, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι ο δημοτικός φωτισμός. Και συγκεκριμένα οι λάμπες. Δεκάδες αιτήματα πολιτών, εκατοντάδες παράπονα, όχι για λάμπες που απαραίτητα δεν αλλάζονται αλλά για λάμπες που καίγονται στο πι και φι.

Η εξήγηση έχει δοθεί από τον δήμαρχο και έχει την αιτία της στους όρους του δημοσίου που ορίζουν πως οι ΟΤΑ θα πρέπει να προμηθεύονται όχι το καλύτερο προιόν αλλά το φθηνότερο. Με αυτήν την λογική στις προμήθειες λοιπόν οι λάμπες που όλοι οι δήμοι – και όχι μόνο ο δήμος Κορινθίων- προμηθεύονταν ήταν κακής ποιότητας και ελάχιστου χρόνου ζωής.

Το αποτέλεσμα ήταν το πρόβλημα να γιγαντώνει, ιδιαίτερα δε όταν ακόμα και αυτές οι προμήθειες έπαψαν . Η αδυναμία του τότε αρμόδιου αντιδημάρχου εμφανής! Επί δυο έτη δεν κατόρθωσε να βρει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα.

Λύση υπήρχε όμως και βρέθηκε. Όταν η αρμοδιότητα άλλαξε και την ευθύνη ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ Γιώργος Πούρος 2.5000 λάμπες έφτασαν στο δήμο με αποτέλεσμα τα συνεργεία να προχωρήσουν εντατικά σε όλες τις αντικαταστάσεις.

Αυτές τις ημέρες αναμένονται ακόμα 1000!

Και ενώ, τον Ιανουάριο μήνα με την έναρξη του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης και της αντικατάστασης των λαμπτήρων με led, το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά με οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Σίγουρα όμως οι πολίτες πρέπει να καταγράψουν την αποτελεσματικότητα των προσώπων στα χαρτοφυλάκια που αναλαμβάνουν.

Θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ του loutrakiblog για την αλλαγή στις αρμοδιότητες 

Στον Γιώργο Πούρο και ο ηλεκτροφωτισμός – Τα ΚΕΠ στον Βαγγέλη Παπαιωάννου

Στον Γιώργο Πούρο και ο ηλεκτροφωτισμός – Τα ΚΕΠ στον Βαγγέλη Παπαιωάννου  

 

Γιώργος Πούρος: Καθημερινά κάνουμε το δήμο Κορινθίων καλύτερο. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog