Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταγγελίες για την Alpha Bank στο Λουτράκι

- Advertisement -

Δεκάδες καταγγελίες δέχεται το τελευταίο διάστημα το lοutrakiblog.gr για την Alpha Τράπεζα στο Λουτράκι.

Οι πολίτες καταγγέλουν ότι κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού, αλλά κανείς δεν επικοινωνεί μαζί τους από το υποκατάστημα του Λουτρακίου για να επικυρωθεί το ραντεβού.

Προσπαθούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντά κανείς…

Το loutrakiblog.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την τράπεζα, πολλές φορές, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες των πολιτών!

Κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο στο υποκατάστημα του Λουτρακίου, ενώ η ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίζεται…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ALPHA BANK ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΟΝΗΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΡΗΜΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ.ΚΑΝΕΙΣΔΕΝΤΟ ΒΛΕΠ ΕΙ!!!!!!!

  2. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…….ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ…..ΙΔΙΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

  3. Δεν είναι μόνο η ΑΛΦΑ ΤΡΆΠΕΖΑ στο κόλπο είναι και η ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ η αλλιώς Γερμανική NBG και αυτή τα ίδια δεν σηκώνουν τηλέφωνο ,και για ν ανοίξει λογαριασμό μισθοδοσίας σε εκβιάζουν ότι αν δεν βάλεις χρήματα στο λογαριασμό δεν θα πληρωθείς. Στην Δημοκρατική Ελλάδα ζούμε κάνεις ότι θέλεις.

  4. 19:17, ενημέρωσέ μας όταν ανοίξει η τράπεζα του λαού με σήμα το σφυροδρέπανο για να πάμε να καταθέσουμε τις οικονομίες μας. Μυαλό δεν θα βάλετε ποτέ, όπως δεν θα βγάλετε και τις κόκκινες παρωπίδες σας.

    • 12.46, Εγω δηλαδη που ειμαι Δεξιος και ο παππους μου διαβαζε Ακροπολις και εμεις Ελευθερος Τυπος, δεν μπορουμε να λεμε τα στραβα που κανει η καθε κυβερνηση και η καθε τραπεζα; Ωραια λογικη.

  5. Για τη κυρια με τα μαυρα μπορω κι εγω να πω πολλα, αλλα θελω τομο ολοκληρο. Οποτε ας περιοριστω στο οτι συμφωνω με τον κ. Νικο και επαυξανω!! Ελενη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog