Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που επιχείρησε να απαγάγει το 13χρονο κορίτσι

- Advertisement -

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 48χρονου άνδρα που στις 27 Μαΐου κατηγορείται ότι επιχείρησε να απαγάγει ένα 13χρονο κορίτσι από τη Ραφήνα.

Την εκδοχή ο 48χρονος, που αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα, να παρακολουθούσε εδώ και καιρό το θύμα του, εξετάζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Και αυτό διότι από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκύπτει ότι ένα μήνα νωρίτερα ο 48χρονος είχε προσεγγίσει ξανά το παιδί.

Στη δικογραφία της υπόθεσης περιγράφεται το περιστατικό ως εξής:

«Στις 00.02 της 28ης Μαΐου 2021 έλαβαν σήμα οι αστυνομικοί από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις αυτοκινήτου χρώματος λευκού, του οποίου ο οδηγός στις 23.15 της 27ης Μαΐου 2021 επί της οδού Αραφήνος στη Ραφήνα αποπειράθηκε να επιβιβάσει με τη βία ανήλικο κορίτσι, , εντός του αυτοκίνητό του.

Την 00.08 της 28ης Μαΐου επί της οδού λεωφόρου Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα αστυνομικοί εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και αφού χρησιμοποίησαν φάρο και ηχητικά το όχημα στάθμευσε επί της λεωφόρου Μαραθώνος και Αθήνας στην περιοχή της Παλλήνης και όπως διαπιστώθηκε το όχημα οδηγούσε ο κατηγορούμενος.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα

 

 

Σύγκρουση δύο ΙΧ με λεωφορείο στο Βραχάτι (φωτο)

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα και οι περιοχές που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου

Με επιτυχία τα «ΘΩΔΕΙΑ» στο Λουτράκι (φωτο)

Λουτράκι: Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμενα παλι, ο εν λογω αυτος παχυσαρκος σατυρος και ανωμαλος, μου θυμηζει ολιγον τι στη φατσα τον γνωστο κυριο Noor-1, διχως ομως μαλλια! Τ.Ζ.

  2. ΤΖ αν σου στείλω φωτογραφία τον Μαρινάκη ξυρισμένο θα πάθεις πλάκα 😂😂😂Καμία σχέση με αυτόν στην φωτογραφία !!Να σου πω εδώ αν έχεις φέισμπουκ θα ήθελα να μου στείλεις αίτημα φιλίας στο μεσενζερ ήθελα να σε ρωτήσω κάτι εκτός αέρα που λένε !Με βρίσκεις εύκολα (ΑndreasLekkas )

  3. Αντε να σε φτιάξω λίγο ΤΖ. Σαν σήμερα πριν 11 χρόνια πήρε ο Ευάγγελος Μαρινακης τα κλειδιά του ολυμπιακού από το νΣωκρατες! 9 στα 11και 4 κύπελλα. Ποιο πολλά από όσα έχει πάρει ο Παοκ σε 96 χρόνια ιστορία. Ο στόχος του Βαγγελα είναι στα 100 χρόνια το συλλόγου να βάλουμε το 5το αστέρι στην φανέλα. 100 χρόνια 50 πρωταθλήματα. Δηλαδή 4χ4στα επόμενα χρόνια. Να μου πεις ποιος από τους άλλους να τον κοντράρει. Καλησπέρα αδερφέ ΤΖ κατά βάθος έναν Μαρινακη τον ήθελαν όλοι στην ομάδα του τα άλλα η παροιμία τα λέει κρεμαστάρια με αλεπούδες που δεν τα φτάνει 😜😜😜😜

  4. Ρε τι κόλλημα έχεις με τον Ευάγγελο ρε ΤΖ 😂😂Δεν μοιάζει καθόλου του προέδρου παντως !Εχω μια φωτογραφία του Μαρινάκη ξουρισμενο να πάθεις πλάκα !Κανε μου αίτημα φιλίας στο φέισμπουκ να στη στείλω στο μεσενζερ !Αν θέλεις στειλε μου στο μεσενζερ ήθελα να σε ρωτήσω κάτι εκτός αέρα που λεμε !θα με βρεις εύκολα AndreasLekkas και με βρίσκεις αμέσως !!Σαν σήμερα πριν 11 χρόνια πήρε ο Μαρινακης τα κλειδιά από τον Σωκρατες !9 τίτλους στα 11 χρόνια και 4 κύπελλα !!συνολο 13 σε 11 χρόνια ενώ ο ΠΑΟΚ 3 και 8 σε 96 😂😂😂μετά μου λες να μην κάνω πλάκα στους άμπαλους τους παοκους !!Στα 100 χρόνια του θρύλου θα βάλουμε το 5 αστέρι !50 πρωταθλήματα δηλαδή !!Δηλαδη τα επόμενα τέσσερα χρόνια πρωτάθλημα !Ευκολο αυτο οταν βλέπεις τους άλλους γύρω να κάνουν κίνησης προς τα πίσω αντί μπροστά !Αντρικος

  5. Αντε να δούμε πότε θα περάσει σχόλιο. Τρίτη φορά το γράφω.!!!Παλι με τον πρόεδρο τα έβαλες ρε ΤΖ μου. Έχω φωτογραφία τον πρόεδρο ξουρισμενο να σου στείλω να πάθεις πλάκα. Καμία σχέση με την σκύλο φάτσα στην φωτογραφία. Τώρα που είπα να σου στείλω να σου πω εάν θέλεις και έχεις φεισμπουκ στείλε μου αίτημα φιλίας στο μεσενζερ. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι εκτός αέρα που λέμε. Με βρίσκεις εύκολα. Αυτό το έστειλα 3 φορά γιατί δεν πέρασε? Αντρέας

  6. Πάλι με τον πρόεδρο τα βαζεις βρε ΤΖ !Οπροεδρος είναι ομορφόπαιδο αν τον δεις ξυρισμένο 😜😜Έχω φωτογραφία του Βαγγελα ξουρισμενο να πάθεις πλάκα !!Να δούμε θα περάσει το σχόλιο !

  7. Φιλε Αντρεα, συνειδητα και απο αποψη, δεν διαθετει δυστυχως το… “καταστημα”, facebook, επομενως εαν ειναι μου το λες , “εντος αερος”, αυτο το οποιο θες! Τ.Ζ.

  8. Αγαπητε μας Αντρεα, καλη σου ημερα, ολη μερα! Συνειδητα και απο θεμα αποψεως, δεν διαθετει, δυστυχως, το… “καταστημα”(εγω, δηλαδη) facebook, συνεπως θα υποχρεωθουμε να περιοριστουμε σε μια “εντος αερος” επικοινωνια αναμεταξυ μας και εννοειται βεβαιως πως ειμαι καθ’ολα “ανοικτος”, καθως και στην πληρην διαθεση σου αγαπητε, προκειμενου να με ρωτησεις, το ο,τιδηποτε επιθυμεις και θες!! ΥΓ. Μιας και δεν ειμαι καθολου μα καθολου κορο’ι’δο, η και μαζοχας, εχω την εντυπωση πως αντι για τον ξουρισμενο Μαρινακη, θα προτιμουσα ενα δισεκατομμυριο φορες περισσοτερο, να μου στειλεις την φωτογραφια καμιας ελκυστικης, γοητευτικης, οσο και “τραβηκτικης” κυριας…!! Τ.Ζ.

  9. Πω πωωωω, έχει φωτογραφίες του προέδρου του αυτός με μούσι, χωρίς, να χορεύει, να αρμέγει, να τρώει κλπ. Ο άνθρωπος είναι παγανιστής ολοσχερώς, έχοντας θεοποιήσει άλλον άνθρωπο. Ακούς εκεί, να τον δεις χωρίς μούσι να πάθεις πλάκα!? Όλοι θα ήθελαν έναν τέτοιο πρόεδρο!? Μην έχοντας να ζήσει στο μίζερο και τρισάθλιο Νιούπορτ, έχει φτάσει στο σημείο να ειδωλοποιήσει κάποιον του κοινού ποινικού δικαίου. Ξεφεύγει ο κόσμος…

  10. Με μούσι χωρίς μούσι “ο μπαμπάς σας” που λέει και ο Τσουκαλάς. Φίλε μου ο Αντρικος δεν ασχολητε με οτιδήποτε άλλο γράφετε για Νιουπορτ και προσωπικά. Ρε που είναι ο αμπαλος ο παοκακιας να μου πει ποτέ θα πάρει ξανά πρωτάθλημα 😅😅😅Αυτό το αμπαλος δεν το λέω έτσι για πλάκα. Ο Παοκ είναι η ποιο αμπαλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός και παλιά ο Παο και η Αεκ έχουν παίξει μπάλα καλή με παίχτες καλούς κλπ. Ο Παοκ δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα και παρακολουθώ από δεκαετία 70 μπάλα. Να μου πεις με Μαλιουφα Γιασεμη Γιασεμακη και Σικαμπαλα τι μπάλα να δεις. Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν το βλέπει είναι και αυτός αμπαλος. Μέχρι και η Λάρισα έπαιζε μπαλαρα και είχε ομαδαρα. Όταν κέρδιζε κάνα 2-φορες το πρωτάθλημα ήταν στα χάλια τους οι μεγάλοι. Αντρικος οποίος θέλει το συζητάμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog