Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρόστιμο 61.000 ευρώ σε άνδρα που πέρασε σε συρματένιο φράκτη τα σκυλιά του (video)

- Advertisement -

Ακριβά θα πληρώσει ένας άνδρας στην Κέρκυρα την αποτρόπαια πράξη του να πετάξει πάνω σε συρματένιο φράκτη τα σκυλιά του, ενώ η υπόθεση θα πάει και στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, διοικητικά πρόστιμα 61.800 ευρώ και δικογραφία για το αδίκημα της κακοποίησης ζώων σχηματίστηκε εναντίον ενός Κερκυραίου, από το νότιο τμήμα του νησιού, όταν διαπιστώθηκε ότι πέταξε με τη βία, πάνω από ένα πανύψηλο συρματένιο φράχτη, τα δύο σκυλιά του, ράτσας σέτερ , στο καταφύγιο ζώων στη Λευκίμμη.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης, ενώ ο άνδρας εντοπίστηκε από κάμερα στην περιοχή.

https://youtu.be/SDGgKCkHtg0

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ να σημειωθεί ότι τα δύο σκυλιά είναι υγιή και θα δοθούν προς υιοθεσία.

πηγή

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Λουτράκι (φωτο) 

Πως να υπολογίσετε το δώρο Χριστουγέννων με online εφαρμογή

Απομακρύνεται η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου

Μιχαηλίδου: Επιταχύνουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας και αναδοχής 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν πετούσε δύο ανθρώπους πάνω στον φράχτη ,μάλλον δεν θα πλήρωνε τίποτε…μήπως έχουμε πάρει δρόμο γενικώς με την λατρεία στα σκυλιά;

  2. Εσύ είσαι μάλλον μανιακός με τα ζώα. Έχεις πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή. Δυστυχώς υπάρχετε κι εσείς ανάμεσά μας, αυτό είναι το τραγικό, άνθρωποι κατ’ ευφημισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog