Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Πελοπόννησος: Οι … ”Τζογαδόροι” πιάστηκαν στα πράσα!

- Advertisement -

Συνελήφθησαν δώδεκα άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Αργολίδα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων παιγνιόχαρτα (τράπουλες), μάρκες και χρήματα.

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, προχθές (1.11.2020) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, έντεκα (11) ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 72 ετών, αντίστοιχα καθώς και ένας (1) 60χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τατυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, προχθές (1.11.2020) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι από τους συλληφθέντες, ο 49χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει στα υπόλοιπα δέκα (10) άτομα, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια», στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, ενώ ο 32χρονος βρισκόταν εξωτερικά του καταστήματος και συνέδραμε στη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου, ενημερώνοντας τους με ειδική ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή σε περίπτωση ελέγχου.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν,

  • παιγνιόχαρτα (τράπουλες),
  • 299– μάρκες,
  • -3- ζεύγη κύβων-ζάρια,
  • ηλεκτρονική ασύρματη συσκευή
  • και το χρηματικό ποσό των -11.350- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό! Κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων! Γιατί δεν λένε κάρφωμα η καταγγελία 😂😂Θα μου πεις τώρα έλα και εσύ ρε Αντρέα αφού έτσι είναι το σωστό να πούνε. Αξιολογισαν της πληροφορίες που είχαν οι police και τους έπιασαν με τα κόκαλα στο χέρι 🎲🎲Πάντως ο τσιλιαδορος είναι για τα σίδερα με τόση τεχνολογία και να μην μπορεί να τους κάνει σινιαλο να λακισουν από την πίσω πόρτα. Α ρε Ζηκο αθάνατε 😂😂😂λοιπόν νούμερα το άρθρο προσφέρετε για σχόλια. Ίσως να έχει κανείς και καμιά τέτοια εμπειρία να μας την διηγηθεί. Ειδικά στο Λουτράκι μας έχουν γίνει τέτοια κόλπα πολλές φορές και παλιές εποχές μιλάω 🤣🤣Αντε γειά μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog