Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

LTO: Οι επιστολές Καραπανάγου και Πρωτοπαππά. Για ποιο λόγο απουσίασαν

- Advertisement -

Με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο του Τουριστικό Οργανισμό δικαιολόγησαν την απουσία τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Ιωάννης Καραπανάγος και η κ.Μαρία Πρωτόπαππα.

Αφ΄ενός ο κ. Καραπανάγος τόνισε πως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παραβρεθεί αλλά επιδιώκει τη συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό και προσκάλεσε τον Πρόεδρο και τα μέλη του στην παρουσίαση του προγράμματός του.

Αφ’ετέρου η κ. Πρωτοπαππά τόνισε πως το πρόγραμμα του συνδυασμού της πρέπει πρωτευόντως να κοινοποιηθεί στους συνδημότες της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Χρήστος Ασημακόπουλος, ήθελε να παραστεί, όπως έκανε πέρισυ, αλλά έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη.

Δειτε το σχετικό Video

Διαβάστε αναλυτικά τις επιστολές των δύο υποψηφίων δημάρχων

Αξιότιμε κ. Καραβούλη,

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκλησή σας να παραστώ στις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) και να αναπτύξω τις θέσεις και το σχεδιασμό της Δημοτικής Παράταξης ”Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”, της οποίας είμαι ο επικεφαλής.

Πλην όμως και παρά τη θέλησή μου, ανειλημμένες και ήδη προγραμματισμένες υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν να είμαι κοντά σας.

Όπως είναι γνωστό, έχουμε δεσμευτεί πως η Δημοτική μας Παράταξη θα εργαστεί μεθοδικά και ουσιαστικά για να αποκτήσει ο Δήμος μας την αίγλη και το κύρος που του αξίζει, ώστε να καταταγεί και πάλι στις πιο αναγνωρίσιμες Ευρωπαϊκές Τουριστικές περιοχές υψηλού κύρους. Αποτελεί πεποίθησή μας πως ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας, με την έννοια της επιβεβλημένης δημιουργίας των απαραίτητων συνεργειών και συνεργασιών, συνθέτοντας τις δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό.

Προς την κατεύθυνση αυτή επιδιώκουμε τη συνεργασία μαζί σας και θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να καλέσουμε, τόσο εσάς όσο και τα μέλη του Οργανισμού, στην παρουσίαση του προγράμματός μας, την προσεχή Τετάρτη, 17 Απριλίου και ώρα 19:00΄, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, κατά την οποία θα ενημερωθείτε για τον σχεδιασμό μας.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες της Γενικής σας Συνέλευσης.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

—————————————————————————————————————————————–

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση συμμετοχής μου στη Γενική σας Συνέλευση, στην οποία αδυνατώ να ανταποκριθώ εξαιτίας προγραμματισμένων από μακρού υποχρεώσεών μου.
Σημειώστε πάντως, ότι το σχετικό περί τουρισμού πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, δεοντολογικά, αλλά και καθ’ υποχρέωση, πρωτευόντως, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε προς τους συνδημότες μας, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Λουτράκι, 15.04.2019
Μαρία Πρωτοπαππά

 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ του L.T.O.. 4 υποψήφιοι δήμαρχοι παραβρέθηκαν και χειροκροτήθηκαν

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥς ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ!!!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ

  2. Ο Λογοθέτης για ποιο λόγο απουσίαζε; Έστειλε επιστολή;Έκανε την επαναστατική γυμναστική του πάλι;Ξέρουμε πια. Δεν ήρθε από παρθενογένεση. Το ΚΙΝΑΛ είναι εδώ.2011-2014 η θητεία του τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog