Πάνω από 4 ώρες παρέμεινε πλήρως κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου μετά το τροχαίο με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά.
Αν και η νταλίκα, η οποία πέφτοντας στο οδόστρωμα έχει έκλεισε και τις 4 λωρίδες κυκλοφορίας, έχει απομακρυνθεί, ο δρόμος παρέμενε κλειστός καθώς έχει γεμίσει από τα λάχανα του φορτίου που μετέφερε το βαρύ όχημα.
Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία τα οποία έβαλαν στην άκρη τα λάχανα ώστε λίγο πριν τις 9:30 να να δοθεί στην κυκλοφορία αρχικά η αριστερή λωρίδα και λίγη ώρα αργότερα και οι υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.
Δείτε φωτογραφίες


Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:15 όταν για άγνωστο λόγο η νταλίκα χτύπησε αρχικά στο στηθαίο και στη συνέχεια σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα.
Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Τη νταλίκα σήκωσαν από το οδόστρωμα δύο γερανοί βαρέων οχημάτων.