Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

ΤΩΡΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κοπάδι με δελφίνια στον παγωμένο Κορινθιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Η εικόνα είναι σχεδόν μαγευτική: ένα κοπάδι δελφινιών κολυμπά αθόρυβα στον παγωμένο Κορινθιακό Κόλπο, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα. Αν και ο καιρός στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ψυχρός, η ζωή στη θάλασσα συνεχίζεται, αναδεικνύοντας τη δύναμη και την ανθεκτικότητα αυτών των υπέροχων θαλάσσιων θηλαστικών.

Η αντίθεση του ψυχρού κλίματος και της ζωηρής κίνησης των δελφινιών εντυπωσιάζει τους λίγους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή την εξαιρετική σκηνή στην παραλία του Λουτρακίου.

Είναι μια στιγμή που αξίζει να απολαύσουμε και να θυμόμαστε, καθώς η φύση συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη της.

Χαρά Βαραβέρη

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι μόνο δελφινακια αλλά και κανένα κοπάδι με γοργόνες θα δούμε 🧜🧜😀😀Τι ωραία που θα ήτανε να έβγαιναν και οι ωραίες γοργόνες στον αφρό 🧜🧜

  2. Γιατί ρε αδερφέ δεν θα σου άρεσε να δεις ένα κοπάδι γοργόνες 🧜🏻‍♀️ που είναι το κακό 😀😀Δεν λέω και τα δελφίνια 🐬 και οι φάλαινες 🐳 που βλέπουμε στις θάλασσες είναι ωραίο θέαμα αλλά φαντάσου να βλέπαμε και τις ξανθομάλλες 👱‍♀️ γοργόνες 🧜🏻‍♀️!Αντε γεια μας και μην τα περνούμε όλα της μετρητής 🙂

  3. Mην ασχολείσαι αδελφέ. Ο δον Κιχώτης παλεύει με ανεμόμυλους. Και γοργόνες και Κράκεν και τη χαμένη Ατλαντίδα βλέπει, πιθανότατα και τον Τιτανικό να αποπλέει από τον Πειραιά για το 1500ο του ταξίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog