Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025

Απομακρύνεται από την Υπόθεση Πισπιρίγκου το Γράφειο Κούγια!

η ανακοίνωση

- Advertisement -

Με ανακοίνωση που υπογράφουν τα παιδιά του Αλέξη Κούγια, αποσύρεται η εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια σταματά να εκπροσωπεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο Εφετείο για την υπόθεση του θανάτου της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η ανακοίνωση του γραφείου υπογράφεται από τα παιδιά του αποθανόντα ποινικολόγου, Χρίστο και Μάιρα.

Η ανακοίνωση:

Μετά την απώλεια του Αλεξίου Κούγια και κατόπιν συνεννόησης με την Σωτηρία Πισπιρίγκου και τους οικείους της καθιστούμε γνωστό ότι δεν θα παρασταθεί συνεργάτης του γραφείου μας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της εν εξελίξει δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Δικηγόρος Αθηνών, Αναστασία Μπάκα, θα ασκήσει κανονικά τα καθήκοντά της στην εν εξελίξει δίκη, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης σε πρώτο βαθμό.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με τι προσόντα νομικών θα τη συνέχιζε? Οπότε για να μην έρθει ο όλεθρος με ολική ανατροπή στο εφετείο που θα μπορούσε να επιρρεάσει τη φήμη του γραφείου, έκαναν πίσω οι συνεργάτες του, διότι ο συγχωρεμένος ο Αλέξης ήταν έτη φωτός μακρυά από τον δεύτερο επόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog