Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025

Aργύρης Μέξιας: Δικαίωση

- Advertisement -

Δικαίωση γιατί κάποιοι προσπάθησαν να μας βγάλουν αόμματους! Με συνεχείς αναφορές στα Δημοτικά Συμβούλια, έγγραφα που έψαχναν απαντήσεις και υπεύθυνους που αποδείχτηκαν ανεύθυνοι!


Βιώσαμε τις τελευταίες μέρες τον διασυρμό του Δήμου μας αλλά και της χώρας μας, σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο.


Αισθανόμαστε περήφανοι που σταματήσαμε μια περιβαλλοντική βόμβα, καίγοντας κάθε λογής αντικείμενα, το οποία βάφτιζαν κλαδιά, χωρίς να τους νοιάζει η υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον.


Αισθανόμαστε περήφανοι που καταφέραμε να εκκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης του χώρου όπου είχε δημιουργηθεί μία άτυπη χωματερή, μια χωματερή που η δημοτική αρχή δημιούργησε στο πιο επισκέψιμο σημείο του δήμου μας!


Περιμένουμε τουλάχιστον ένα ευχαριστώ από την Δημοτική Αρχή γιατί και μαγικό ραβδάκι τους βρήκαμε και μάγους τους κάναμε για να φύγει άμεσα ο χώρος από εκεί! (βλέπε 5:10)

Δεν εφησυχαζόμαστε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Μέξιας Αργύρης

Δημοτικός Σύμβουλος – Δύναμης Δημιουργίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog