Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Λάβρος ο Κακούρος στο ΔΣ: κ. Μαυροματίδου κάντε τη δουλειά σας, είπε στους μαθητές είμαι η αντιδήμαρχός σας!!!

»Ποιός θα έχει την ευθύνη αν γίνει κάτι;» αναρωτήθηκε ο σύμβουλος της Δύναμης Δημιουργίας και ζήτησε εγγράφως τις ενέργειες και τους ελέγχους της Τεχνικής Υπηρεσίας αναφέροντας πως ο ίδιος «διαχωρίζει τη θέση του διότι θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδια»!

- Advertisement -

Θέματα μείζονος σημασίας έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ.Γιάννης Κακούρος, ζητώντας απαντήσεις από την δημοτική αρχή.

Μεταξύ αυτών, και ενδεχομένως το κρισιμότερο, ήταν το θέμα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίων Θεοδώρων, στο οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Κακούρος, δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες και έλεγχοι εκ της τεχνικής υπηρεσίας, παρότι μιλάμε για ένα κέντρο που συγκεντρώνει πληθυσμό και μικρά παιδιά, την ίδια ώρα που πρόσφατα και τραγικά είναι τα γεγονότα, σε άλλους δήμους της χώρας, με περιστατικά αδειών που δόθηκαν χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

«Είμαι εδώ για να κάνω το σωστό χωρίς να με απασχολεί για το αν θα ξαναεκλεγώ, θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» η χαρακτηριστική φράση του Γιάννη Κακούρου!

Ο Δημοτικός σύμβουλος της Δύναμης Δημιουργίας κατέστησε σαφές πως διαχωρίζει την θέση του και πως δεν θα γίνει απο εκείνους που «χτυπούν την πλάτη στους Αγιοθοδωρίτες λέγοντας οτι κάτι έκαναν!» «Προσέξτε» ήταν η συμβουλή και παραίνεση προς την δημοτική αρχή σ ένα θέμα εξαιρετικής σημασίας όπως παρουσιάστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΚΟΚΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

«Είναι εύκολο να πετάμε λάσπη στην πιάτσα και να λέμε το δικό μας παραμύθι για το τι είπε ο Κακούρος, ο Πέτρου και η Πρωτοπαππά! Εμένα δεν με ενδιαφέρει να βγω την επόμενη φορά αλλά να κάνω το σωστό και η αλήθεια είναι οτι έχουμε πολλά να κάνουμε όλοι και αφού είμαστε εδώ να κάνουμε το σωστό για να μπορούμε να κοιμόμαστε καλά το βράδυ!

Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά το βράδυ όταν η τεχνική υπηρεσία στέλνει ένα έγγραφο και λέει για το πολιτιστικό κέντρο που έχουμε πάρει απόφαση οτι δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος και εκεί μπαίνουν παιδιά! Και εσείς μπορεί κυρία Μαυροματίδου να κάνετε μορφασμούς για το λούνα πάρκ που είπε ο κΠέτρου, σας πληροφορώ, και θα με πείτε λαϊκιστή, οτι κάποιοι άνθρωποι θρηνούν για κάποιες άδειες που έδωσαν σε άλλους δήμους και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί πού δίνουμε άδειες, ειδικά όταν μπαίνουν παιδιά.

Εγώ θέλω να διαχωρίσω την θέση μου ως δημοτικός σύμβουλος, και να πω οτι πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την τεχνική υπηρεσία, να υπάρχουν εγγράφως ώστε να μπορέσω και εγώ να είμαι θετικός για να γίνουν δράσεις στο πολιτιστικό κέντρο Αγίων Θεοδώρων. Το να χτυπάμε στην πλάτη κάποιους κοίτα τι σας κάναμε και να μην υπάρχει έλεγχος , και να γίνει κάτι, ποιός θα έχει την ευθύνη! Εγώ δεν θα το έκανα, Προσέξτε!

Ζητήματα όπως η επικινδυνότητα λόγω του αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου στο 2ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου και τα ατυχήματα που έχουν καταγραφεί στον κόμβο (θέμα που πολλάκις έχει αναδείξει το Loutrakiblog.gr), η παντελής απουσία παρεμβάσεων και φύλαξης στο γυμνάσιο Λουτρακίου, η δημιουργία παραρτήματος ΚΑΠΗ στην Περαχώρα, η εξέλιξη του έργου του προαστιακού και ενώ ήδη μετράμε 6 χρόνια (!!!), καθώς επίσης και η «χωματερή» που έχει δημιουργηθεί στον βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων, τέθηκαν επίσης υπόψιν της δημοτικής αρχής από τον δημοτικό σύμβουλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ :Ήρθατε κΜαυροματίδου, η κυρία αντιδήμαρχος, όλα τα κάνουμε είπατε, προσπαθούμε, όμως το γυμνάσιο Λουτρακίου απο 4 Ιουλίου έχει αποστείλει έγγραφο ο γυμνασιάρχης στην κ Μαυροματίδου, ο μόνος έλεγχος, πήγαν να δουν τον καυστήρα, τίποτα άλλο.

300 παιδιά πάνω χωρίς φύλακα, παραβατικότητα, μην πω! Τι κάνει η δημοτική αρχή για την φύλαξη του γυμνασίου; τίποτα. Για όλα τα θέματα που αναφέρει ο διευθυντής δεν έχετε κάνει τίποτα.

Μόνο ο κΜουζάκης πήγε και έκοψε τα χορτάρια στον αγιασμό!Και με λυπεί το γεγονός οτι στις 11 του Σεπτέμβρη ήρθαν τόσοι αντιδήμαρχοι και έδωσαν τις ευχές τους και η κ Μαυρματίδου πήγε την επόμενη, στις 12.9 και παρέταξε τα παιδιά ως αντιδήμαρχος! Ούτε Μητροπολίτης να ήταν! Δεν έχει κανείς δικαίωμα να παίρνει το λόγο απέναντι στα παιδιά! Ούτε ο Μητροπολίτης δεν παίρνει άδεια να μιλήσει στα παιδιά, εκείνη τα έβγαλε από την τάξη εν ώρα μαθήματος (!!!) και τους είπε είμαι η αντιδήμαρχός σας!!!!!!!!!»

2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Εκεί είναι και το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός, υπάρχει ζήτημα στο κυκλοφοριακό στις 8 το πρωί. Πριν λίγες ημέρες παρολίγον να συμβεί ατύχημα με παιδάκι του δημοτικού. Θέλω να το δείτε, να παρθούν κάποια μέτρα εκεί. Υπάρχει σχολικός τροχονόμος , όμως είναι τόσα πολλά τα αμάξια που με ανησυχεί μήπως γίνει κάποιο ατύχημα. Στον κόμβο έπεσε κι άλλο αμάξι πρόσφατα, εκεί δεν έχετε φτιάξει τη μάντρα και πρόσφατα έχει πέσει κι άλλο κομμάτι.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Υπήρχε στη δημοτική κοινότητα Λουτρακίου – Περαχώρας θέμα για τα ΚΑΠΗ της Περαχώρας που έφερε η πρόεδρος η κ.Παππά. Εμείς, στο πρόγραμμά μας, είμαστε υπέρ στο να υπάρχει παράρτημα του ΚΑΠΗ στην Περαχώρα όμως με παραξένεψε η, όχι σωστή, πολιτική στάση του αντιδημάρχου , να μπαίνει στο συμβούλιο και να φωνάζει για αναβολή του θέματος, Καταρχήν δεν έχει τέτοιο ρόλο κάποιος αντιδήμαρχος. Είναι αυτόνομο όργανο η δημοτική κοινότητα. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε ανοιχτά την πρόταση της δημιουργίας του ΚΑΠΗ στην Περαχώρα ,της Προέδρου κ.Παππά Χρυσούλας , έχει μαζέψει και υπογραφές, εμείς θα το ψηφίσουμε όταν θα το φέρετε κ.Πρόεδρε και ελπίζουμε να μην υπάρχουν εμπόδια απο την δημοτική αρχή.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Τί γίνεται με την παράνομη χωματερή στον Βιολογικό των Αγίων Θεοδώρων;Υπάρχουν καθημερινά οχλήσεις για την κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ :Υπάρχει ένα θέμα, μετά από ερώτηση του Βουλευτή του κ.Ψυχογιού. Θέτει τα ζητήματα και η απάντηση του υφυπουργού είναι σημαντική. Υπάρχουν δυσκολίες από την έλλειψη υλοποίησης του σχεδίου πόλεως αναφέρεται και γι αυτό πρότειναν την τοποθέτηση ισόπεδων διαβάσεων που απαιτεί αλλαγές στην μελέτη του έργου. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έχετε ενημέρωση για το τι γίνεται με τον προαστιακό;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΚΟΥΡΟΥ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog