Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Σταυρέλης: Γίνατε δικαστές!

Οι απαντήσεις του Δημάρχου Κορινθίων στα θέματα της αντιπολίτευσης

- Advertisement -

Απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων έδωσε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΦΥΛΑΞΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει γίνει η ανάθεση της φύλαξης, ναι καθυστερήσαμε τολμώ και το λέω, εσείς δεν είπατε μια συγνώμη στον κορινθιακό λαό, εγώ το λέω , εσείς κάνατε κάτι μαγικά ραβδάκια, εμείς δεν έχουμε! Λέω συγνώμη στους κατοίκους των Εξαμιλίων, δεν τα κατάφερα 9 μήνες, ουσιαστικά 4 γιατί από τον Απρίλιο έχουμε προϋπολογισμό. Ο προηγούμενος ανάδοχος δεν πληρώθηκε γιατί είχε πλημμέλειες ,και εγκαλείτε εμένα;

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΔΑΝΙΗΛ

Έχω εκπλαγεί απ όσα ακούστηκαν. Σωματική και λεκτική βία, άγριος ξυλοδαρμός! Είσαστε κανένας μπροστά και είδατε; Ήρθατε όλοι, η συμμαχία πράσινης διεξόδου και έχετε γίνει δικαστές και εισαγγελείς, κρατήστε και λίγο χαμηλούς τόνους. Είσαστε παρόντες; Κρατήστε χαμηλούς τόνους! Υπάρχουν δικαστήρια και διοικητικές αρχές , θα το δείξει η πορεία. Λυπάμαι για τα συμβάντα και τα άτυχα γεγονότα .Συνομίλησα με τη σύζυγό του δια ζώσης αν σας καλύπτει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι τι να κάνουμε, και δεν τα βγάζουμε όλα στη πολιτική αρένα, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ως αντιπολίτευση που ήμουν και μας εγκαλείτε οτι έγινε κοσμοιστορικό γεγονός; θα το βρουν τα αρμόδια όργανα. Λυπάμαι για το γεγονός. Και τελειώνει εκεί , βρήκατε μείζον θέμα τώρα. Και μπήκε και θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, να αποπέμψουμε! Εδώ έχουμε δει χειρότερα απο αυτήν την παράταξη και εγκαλούμαι σύσσωμη οτι έγινε περιστατικό στο στάδιο και πρέπει να αποπεμφθεί και να τον βγάλουμε βορά. Ωραία πολιτική παράγετε σ αυτό τον τόπο!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Άνθρακας ο θησαυρός! Την ίδια εταιρία που είχατε και εσείς βάλαμε, το γνωρίζετε αλλά δεν το πάτε. Δεν πήγαμε να βολέψουμε κανέναν! Το ποιον πήρε η εταιρία δεν με αφορά και δεν έχω κάνει και καμία παρέμβαση. Έχουμε εισπράξει περισσότερα απο πέρυσι ώς τέλος Σεπτεμβρίου, το γνωρίζετε; Και ναι υπήρχε υπάλληλος που άργησε αλλά κοιτάξαμε να τα πάρουμε και τα πήραμε! Μην με εγκαλείτε, ψάξτε δεξιά και αριστερά σας, όχι απέναντι. Σε θέματα ηθικής δεν παίζω!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Αλίμονο εάν ασχολούμαι με το τι είπε, αν είπε κάποιος σύμβουλος σε κάποιον άλλον σύμβουλο ή πολίτη. Δεν θα το κάνω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για όσα λέει και για όσα κάνει.

ΑΜΥΝΟΚΛΗΣ

Βλέπω έχετε πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο σας , του ελέγχου των αποφάσεων του Δ.Σ Λέτε οτι δεν ψηφίσαμε την παραχώρηση χώρου στον ΑΜΙΝΟΚΛΗ αλλά λέτε να πάρω πίσω την απόφαση.

ΜΕΤΚΑ

Κύριε συνάδελφε δεν την φέραμε εδώ την συμφωνία;Κάνω λάθος, ζητώ συγνώμη! Τι ψηφίσατε εσείς; Και τώρα έρχεστε και με εγκαλείτε οτι στις 28 του μήνα λήγει το μνημόνιο! Αυτή η δημοτική αρχή το υπέγραψε, εσείς βγήκατε και φωνάζατε! και ότι είπα, 600 χιλιάδες θα τα πάρουμε, όχι σε χρήμα, σε έργα! Δεν θέλουμε χρήμα, χορτάσαμε χρήμα εδώ μέσα!

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Πολύ έρωτας έχει πέσει με το ποδόσφαιρο σάλας. Απο ευαισθησία το φέραμε στην προηγούμενη συνεδρίαση. Δεν φοβόμαστε τίποτα, υπάρχουν βίντεο, πρακτικά και μαγνητόφωνα. Ομόφωνα! Και θέλετε τώρα να κάνετε τους καλούς σε 4-5 ανθρώπους! Σας έδωσα την ευκαιρία να το φέρετε θέμα και βγήκατε απο την αίθουσα. Το ξαναφέρνετε!

ΔΕΙΤΕ στο video τις απαντήσεις του Δημάρχου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog