Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών: Δύσκολη κλήρωση για τα ελληνικά ζευγάρια

φιλοξενείται και η διοργάνωση από τις 18 του μήνα.

- Advertisement -

Δύσκολη αποδείχθηκε η κλήρωση για τα ελληνικά ζευγάρια στο 15ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη, 22/10) στις εγκαταστάσεις του SportCamp, στο Λουτράκι, όπου φιλοξενείται και η διοργάνωση από τις 18 του μήνα.

Στο διπλό μικτό

Στο μικτό διπλό μετέχουμε με δύο ζευγάρια, στη φάση των «32» η Σμιρνόβα με τον Ζαφειράτο αντιμετωπίζουν το ζευγάρι των Κάνιτς-Κότσιτς από τη Βοσνία. Στη συνέχεια αντιμετωπίζουν τους Πολωνούς Σμιζέφσκα-Νόβακ.

Στη φάση των «16» πέρασε bye το ζευγάρι, των Μελέτη-Τατασόπουλου, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, καθώς κληρώθηκαν με το ζευγάρι από την Πολωνία Ντίσκεβιτς-Γιανμπλόνσκι.

Στο διπλό των ανδρών

Στο διπλό των ανδρών η κλήρωση αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από δύσκολη καθώς το ζευγάρι των Τατασόπουλου-Ζαφειράτου καλείται στη φάση των «16» να αντιμετωπίσει τους «χάλκινους» Ολυμπιονίκες κωφών, στη Βραζιλία, τους Κένατ-Τουτούρα, από τη Σλοβακία.

Στο διπλό των γυναικών

Στο διπλό των γυναικών στη φάση των «8» το ελληνικό δίδυμο των Σμιρνόβα-Μελέτη έχει δύσκολο έργο απέναντι στις Ουκρανές Βασίλειβα-Μπουντικ.

Στο περιθώριο της κλήρωσης συζητήθηκαν οι προκρίσεις ενόψει των Ολυμπιονικών Αγώνων Κωφών , στο Τόκιο το 2025, αλλά και τους εκπροσώπους της Βοσνίας να εκφράζουν την επιθυμία να διοργανώσουν το επόμενο Ευρωπαϊκό Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών, το 2026.

Οι αγώνες αρχίζουν αύριο (Τετάρτη, 23/10, 9:00) και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κληρώσεις, αλλά και τα αποτελέσματα, στο link:

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog