Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Βάφουν τα πεζοδρόμια κόκκινα στην Κόρινθο

- Advertisement -

Μάλλον τελείωσε το άσπρο χρώμα και βάφουν τα πεζοδρόμια κόκκινα, συγκεκριμένα κεραμιδί στην Κόρινθο.

Είναι ακόμα μία από τις εικαστικές παρεμβάσεις του αντιδημάρχου Γιάννη Καρασάββα. Μάλλον θεωρεί ότι το κεραμιδί χρώμα, ταιριάζει περισσότερο με το ξεραμένο πράσινο!

3-4 νησίδες έχει αυτή η πόλη! Ξεραμένες όλες! Αναρωτιόμαστε τελικά τι απολογισμό θα δώσουν τέλος του χρόνου στο δήμαρχο, όπως τους έχει ζητηθεί!!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγάζετε μια χολή ή μου φαίνεται?
    Δεν είμαι ψηφοφόρος τους αλλά βλέπω ότι ξεκίνησαν καλά με τα μικρά μικρά πράγματα.
    Αν πούμε και για το Λουτράκι,από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε…

    • Τι χολή φίλε Μάικ? Μια διαπίστωση κάνουμε, επειδή έχουν μια μανία με τα χρωματα. Τους ποδηλατόδρομους τους εβαψαν απο κοκκινους γαλάζιους, τα πεζοδρόμια άλλα κόκκινα και άλλα γκρι. Καραγκιοζ μπερντε ρε φίλε. Χάθηκε ο ασβέστης?

  2. Σημερα είδα κάτι που προξένησε θλίψη και συγχρόνως αγανάκτηση υπάλληλος που έβαφε τα πεζουλια κόκκινα μαζυ με τα πεζουλια εβαφε και τα λουλουδάκια κόκκινα αντί να σηκώσει λίγο τα λουλούδια προφανώς λόγω άγνοιας ελεος

    • Μπράβο στον αντιδήμαρχο..το χρώμα είναι ζωντάνια… ασβέστη βάζουν στα κοτέτσια για όσους το πρότειναν σαν επιλογή… επιτέλους να μπει μια τάξη σε πολλά πράγματα…

  3. Το άσπρο που βάφεται έχει τον λόγο του..!!
    Είναι σημαντικό να έχουν χρώμα που φαίνεται πιο εύκολα το βράδυ για αποφυγή ατυχημάτων..
    Το κόκκινο ωραίο χρώμα αλλά δεν φαίνεται όπως το λευκό την νύχτα.
    Εύχομαι να μην σπάσει κανένας άνθρωπος τα πόδια του.

  4. έχουν δίκιο όλοι.κανενα έργο τόσο καιρό.φτιαχνουν πεζοδρόμια όπου έχουν γνωστούς και αλλού κοντεύει να σκοτωθεί ο κόσμος.η Στεφάνου και Σινά είναι σε απελπιστική κατάσταση.ηθελα να ήξερα για ποιον λόγο πληρώνουμε Δημοτικά τέλη.Για να πηγαίνουν ταξίδια δωρεάν και να γινονται εκδηλωσεις τύπου τόλμη και γοητεία.οταν έρθουν εκλογές πάλι να δω ποιος θα με πλησιάσει .

  5. Αυτή η πόλη έχει τετράγωνη πλατεία! Πεζόδρομους που τους έχουν για να περνούν τ αυτοκίνητα από πάνω σου την ώρα που βγαίνεις να περπατήσεις με το παιδί σου. Σταματάνε αφού περάσουν από πάνω σου. Και όταν ζητήσεις τον λόγο σε βρίζουν χυδαία.. Μέχρι να έρθει η αστυνομία έχουν φύγει.. Αυτά και πολλά ακόμη τραγελαφικα όχι μόνο στην “πόλη μας” αλλά και σε όλη την χώρα. Η Ελλάδα του χαους, της μίζας της ξεφτίλας….Το χρώμα είναι το λιγότερο, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα προς επίλυση…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog