Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Νέο χτύπημα για τη Στυμφαλία! Εντοπίστηκε κρούσμα ευλογιάς!

- Advertisement -

Και ενώ οι κτηνοτρόφοι της περιοχής βρίσκονται εδώ και μήνες υπό το καθεστώς αυστηρών περιοριστικών μέτρων από τα κρούσματα πανώλης, με τεράστια οικονομική ζημιά για τους ίδιους (το θέμα έχει τεθεί και στο ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου να ληφθούν μέτρα στήριξης), έρχεται ένα ακόμα χτύπημα, ο εντοπισμός κρούσματος ευλογιάς το οποίο ανοίγει έναν νέο κύκλο διαδικασιών, ενεργειών και μέτρων!

«Δυστυχώς εντοπίστηκε πριν απο 2 24ωρα στην περιοχή της Στυμφαλίας κρούσμα ευλογιάς, άμεσα ενημερώθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Περιφερειάρχης και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σπύρος Ζαχαριάς.

Μάλιστα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έλαβε αμέσως χώρα σύσκεψη προκειμένου να αναλυθούν τα νέα δεδομένα και να διαπιστωθεί το πως έφτασε ο ιός από τη Βόρεια Ελλάδα στη Στυμφαλία δεδομένων των περιορισμών που ίσχυσαν στις μετακινήσεις και μεταφορές.

Στόχος των υπηρεσιών είναι ο περιορισμός του ιού και η μη εξάπλωσή του. Αναμένονται ανακοινώσεις απο την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις ενέργειες που αποφασίστηκαν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog