Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με επιτυχία το 1ο τουρνουά street Handball Δημοτικών σχολείων

- Advertisement -

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/10 στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου το 1ο τουρνουά street Handball Δημοτικών σχολείων, που συνδιοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) ,τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, και τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, υπό την αιγίδα της Δ/νσης Α/θμιας εκπ/σης Κορινθίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Κος Σακελλάριου, κος Παπαθανασίου, Κος Μούζακης, ο Προέδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Δήμου καθώς και ο Πρόσεδρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου κος Σακκελάρης μετά μελών του Δ.Σ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος, το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και σκοπό έχει να δραστηριοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.

Πήραν μέρος περισσότεροι από 85 μαθητές και μαθήτριες γνωρίζοντας το χάντμπολ, σε μία εκδήλωση με κέφι και μουσική. Τα παιδιά έφτιαξαν ομάδες, φόρεσαν φανέλες και έβαλαν αμέτρητα γκολ. Οι γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν για το χάντμπολ από τους τεχνικούς σύμβουλους της ΕΑΠ/ΟΧΕ κο Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και κο Νικόλαο Χρόνη, ενώ παραβρέθηκε και το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπεία παικτών της ανδρικής ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κος Παπαγιαννόπουλος με τον κο Χρόνη, όπου με την αμέριστη βοήθεια των Προπονητών του Ποσειδώνα Λουτρακίου Μαρίας Μπάκου, Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, Ιωάννη Δημητρόπουλο και Πέτρο Παπαδόπουλο, συνέβαλαν για αυτό το άριστο αποτέλεσμα.

Το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που στηρίζουν τις αθλητικές αναζητήσεις των παιδιών τους, τους τεχνικούς συμβούλους της ΕΑΠ/ΟΧΕ κο Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και κο Νικόλαο Χρόνη για την εμπνευσμένη προσέγγιση των παιδιών και την αμέριστη βοήθεια στην οργάνωση και υλοποίηση της γιορτής, τους Δ/ντες και γυμναστές των Δημοτικών σχολείων για την συνεργασία τους, τον Γιατρό, κο Αναστάσιο Μίχα για την ιατρική κάλυψή, καθώς τον κο Τσιέλο Σπύρο για την ηχητική κάλυψη της γιορτής.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης την Κα Μαρία Μανιάτη -Άκη Ροντογιάννη “Blue Dream” και την εταιρεία N. U Aqua – νερό “Eonio” για την ευγενική χορηγία τους.

Η Συνέχεια και το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας, ας τους δώσουμε τα κίνητρα και τα εφόδια για να το πετύχουν …

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog