Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Τραγωδία δίχως τέλος για την οικογένεια του 14χρονου Βαγγέλη που σκοτώθηκε στον Ισθμό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ολοι θυμόμαστε εκείνη την αποφράδα ημέρα της 16ης Απριλίου 2020 όταν ο 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας έπεσε από το κανάλι του Ισθμού και ανασύρθηκε νεκρός από το Λιμενικό.

ΜΑΥΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το ανήλικο παιδί, φέρεται ότι έκανε βόλτα με το ποδήλατο, στην περιοχή Γαλότα των Ισθμίων,παρέα με άλλους συνομήλικους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, γλίστρησε με το ποδήλατο και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κανάλι του Ισθμού.

Από τη στιγμή της πτώσης του παιδιού, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Η ΟΙΜΩΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ δεν ήταν φαίνεται αρκετά για να δικαιωθούν οι χαροκαμένοι γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Στις 8 Οκτωβρίου εκδικάσθηκε η υπόθεση στα δικαστήρια της Κορίνθου, μετά από πολλές αναβολές. Το Δικαστήριο έκρινε αθώο τον ένα εκ των κατηγορουμενων, υπεύθυνο ασφαλείας της Διώρυγας, με το σκεπτικό ότι είναι υπεύθυνος ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Δίκασε διευθυντικό στέλεχος της ΑΕΔΙΚ σε τριετή φυλάκιση λόγω της ελλιπούς ύπαρξης προστατευτικών μέτρων περιμετρικά του καναλιού, ενώ έχει το δικαίωμα ασκήσεως εφέσεως κατά της πρωτόδικης απόφασης.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Τσάκωνας, μιλά στο loutrakiblog

«4 χρόνια μετά, νιώθω απογοητευμένος. Τρία χρόνια φυλακή για το θάνατο του παιδιού μου. Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, η καταδίκη των ιθυνόντων θα ήταν μια δικαίωση στη μνήμη του, μια δικαίωση για την ψυχή του. Ταλαιπωρηθήκαμε με ένα σωρό αναβολές. Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω. Τώρα έβαλαν πλέγματα, αν είχαν και τότε, το παιδί μου θα ζούσε…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Eνα εικονοστάσι και ένα καντηλάκι στον τόπο της τραγωίας που θυμίζει πόσο άδικα έφυγε από κοντά μας ο μικρός Βαγγέλης

Χ@ρα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog