Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Μ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: ΟΧΙ, θα δώσουμε αγώνες για το νερό μας. Τι λένε οι βουλευτές; (BINTEO)

- Advertisement -

Στην τοποθέτησή της, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λουτρακίου, κ. Μαρία Πρωτοπαππά, εξέφρασε για μια ακόμα φορά στην αντίρρησή της με την ιδιωτικοποίηση του νερού.

«Ποτέ το κράτος δεν ενδιαφέρθηκε για το νερό μας, ποτέ το κράτος δεν μας βοήθησε στο νερό, ακόμα και για αφαλατώσεις, ένα μεγάλο κόστος αναλαμβάνει η ΔΕΥΑ», τόνισε.

«Παίζεται στις πλάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης ένα παιχνίδι. Σε τρεις νομούς λένε επέκταση της ΕΥΔΑΠ. Βοιωτία που ξερουμε ότι η Υλίκη είναι ταμιευτήρας της ΕΥΔΑΠ, Φωκίδα, όπου ξέρουμε τι συμβαίνει με το Μόρνο και τα φράγματα και κολλήσανε και την Κορινθία. Γιατί; επειδη έχουμε πηγές, έχουμε νερά, στη Στυμφαλία και στο Λουτράκι», ανέφερε η Μαρία Πρωτοπαππά.

«Εμείς εδώ έχουμε ένα προεδρικό διάταγμα του 1947 όπου με αυτό το φυσικό μεταλλικό νερό ανήκει αποκλειστικά στο δήμο μας.»

Η κ. Πρωτοπαππά κατέθεσε πρόταση να κοινοποιηθούν όλα τα ψηφίσματα στους κυβερνητικούς βουλευτές, και να κληθούν να πάρουν θέση, εκφράζοντάς την δημόσια.

«Ψηφίζονται από τους Κορίνθιους. Θα υπερασπιστούν το νερό ή θα επιδείξουν κομματική πειθαρχία;» ανέφερε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Η Μαρία Πρωτοπαππά, πρότεινε επίσης νομικές κινήσεις και τάχθηκε υπέρ της άποψης Σταματόπουλου για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή της

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά μην σκοτωνοσαστε για,το νερό,κοιτάξτε,την σπατάλη που γίνεται και πάρτε,κανένα μέτρο,αλλιώς,καλα είναι να το πάρει ιδιώτης,για να έχουμε στο μέλλον,νερό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog