Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ: Το νερό μας δεν ξεπουλιέται (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Oμόφωνες οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων, όλων των δήμων της Κορινθίας, τόνισε ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι, όπου παραστάθηκαν και οι υπόλοιποι πέντε δήμαρχοι κκ Σταυρέλης, Μανάβης, Φρούσιος, Σταματόπουλος, Τσιώτος.

«Θα κινηθούμε όλοι μαζί πολιτικά, θα ασκήσουμε πιέσεις σε όλους τους βουλευτές και τους δύο υφυπουργούς, να τους πούμε ότι είμαστε ενωμένοι, στην κοινή μάχη που καλούμαστε να δώσουμε μαζί με τους πολίτες, για να σώσουμε το χαρακτήρα του νερου, ως δημόσιο αγαθό.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί. Παρά τα προβλήματα και τις διαφωνίες μεταξύ μας, όπως ανέφερα και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων, έχουμε πολλά ζητήματα να λύσουμε στη συνέχεια.

Πέρα από την επέκταση της ΕΥΔΑΠ σε τρεις νομούς, η Κυβέρνηση σχεδιάζει να καταργήσει τις ΔΕΥΑ.

Είμαστε σήμερα εδώ, να δηλώσουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας, ενάντια στον κυβερνητικό σχεδιασμό. Εμείς οι δημαρχοι ταυτόχρονα μπορούμε να συζητάμε για τις συγχωνεύσεις. Αν δεν ξεπεράσουμε το μεγάλο και σοβαρό θέμα που είμαστε τώρα αντιμέτωποι, δε θα έχουμε την ευκαιρία της επιλογής.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή καλούμαστε όλοι οι πολίτες της Κορινθίας, ενωμένοι να πάρουμε την ιστορική απόφαση. Το νερό μας δεν ξεπουλιέται. ΟΧΙ στην επέκταση της ΕΥΔΑΠ στο νομό μας, ΟΧΙ στις αναγκαστικές συγχωνεύσεις και ΝΑΙ στις όποιες συναινετικές συγχωνεύσεις που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των έξι δήμων μας.», ανέφερε ο δήμαρχος Λουτρακίου

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του στο βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog