Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

ΚΙΑΤΟ: Toν έπιασαν με 3 κιλά χασίς

- Advertisement -

Συνελήφθη, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 66χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες (14.10.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα του 66χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -3- κιλών και -48- γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης αξιόποινων πράξεων και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Περαιτέρω, όπως διαπιστώθηκε, ο 66χρονος παρέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Τέλος, όπως προέκυψε, σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσαν:

  • Διάταξη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, για κατοχή, μεταφορά και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και
  • Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας εκφράζει τα  θερμά της συγχαρητήρια στο προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, που την 14-10-2024 προέβησαν στην σύλληψη σεσημασμένου αλλοδαπού που μετέφερε με σκοπό την εμπορία 3,1 κιλών κάνναβης.

Οι συνάδελφοι μας, πέραν των καθημερινών τους καθηκόντων για την πρόληψη των  τροχαίων ατυχημάτων, απέδειξαν το υψηλό επίπεδο του επαγγελματισμού τους και  κατάφεραν μια αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία στην πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών.   Μια σύλληψη που προστίθεται στον καθημερινό αγώνα των αστυνομικών του Νομού μας για την πάταξη της εγκληματικότητας και στην τόνωση του αισθήματος ασφαλείας.  Και πάλι τα θερμά μας συγχαρητήρια.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog