Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Γ.ΓΚΙΩΝΗΣ: ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού, η Κορινθία είναι ενωμένη (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ιστορική ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο, αφού παραστάθηκαν και οι έξι δημαρχοι της Κορινθίας, να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στο σχέδιο της Κυβερνησης για την κατάργηση των ΔΕΥΑ και την προσχώρηση στην ΕΥΔΑΠ. ΟΧΙ είπαν στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση του νερού, ΝΑΙ στις εθελοντικές συγχνεύσεις και αλληλοβοήθεια μεταξύ των δήμων.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, τόνισε ιδιαιτέρως το δήμο Βέλου – Βόχας, ο οποίος επί χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρο πρόβλημα με το νερό, λέγοντας ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε το δημαρχο Θανάση Μανάβη.

«Βρεθήκαμε δυο φορές οι δήμαρχοι και αποφασίσαμε να είμαστε όλοι μαζί! Κινείται εδώ και μερικά χρόνια το σχέδιο.
Διάλυση τιμολογίου, απαγόρευση προσλήψεων, μας έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού για ένα δημόσιο αγαθό για να έρθει στα χέρια του κράτους. Έχουμε συζητήσει για όλα και είμαστε εδώ όλοι να αποφασίσουμε να μην περάσει στα χέρια του δημοσίου, ξέρετε τι θα γίνει ένα έρθει ΕΥΔΑΠ εδώ. Είχα συζητήσει με την ΕΥΔΑΠ για το θέμα των Αγίων Θεοδώρων, στο τέλος μου είχε ζητήσει γεωτρήσεις, ρολόγια και δίκτυα ώστε να λύσει το θέμα.
Κινείται σαν ιδιώτης η ΕΥΔΑΠ.
Στην Κινέτα το νερό έρχεται εδώ και 5 χρόνια , κάτι τέτοιο θα συμβεί και για τους υπόλοιπους δήμους. ψάχνει τις πήγες το κράτος , όχι η ΕΥΔΑΠ
Να είμαστε ενωμένοι οι δήμαρχοι και οι πολίτες. Η κορινθία να βγει ενωμένη απο εδώ, όποιες διαφορές κι αν έχουμε.»

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιώργου Γκιώνη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog