Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Βροντερό «όχι» στην τοποθέτηση κεραίας στον Άσσο

- Advertisement -

Το Loutrakiblog.gr παρουσίασε πριν απο λίγες ημέρες την αγωνία των κατοίκων του Άσσου και συγκεκριμένα της περιοχής της Αγίας Μαρίνας, αναφορικά με την επικείμενη τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση αναπνοής απο τα σπίτια τους.

Την ανησυχία είχε μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας την στήριξη του δήμου Κορινθίων ο τοπικός πρόεδρος Γιώργος Κώστας. Σήμερα, στην συνεδρίαση που ξεκίνησε πριν απο λίγο, στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα ανεγνώσθη η ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου περι μη τοποθέτησης της. Το Τοπικό Συμβούλιο ζητούσε την επικύρωση από το δημοτικό συμβούλιο και βεβαίως την αρωγή.

Η αρωγή εκφράστηκε ομόφωνα με τον δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη να αναφέρει πως θα ζητηθεί να γίνει έλεγχος απο την αρμόδια υπηρεσία και πως ο δήμος θα προχωρήσει σε όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες, συντασσόμενοι πλήρως στο πλευρό των κατοίκων με στόχο βέβαια η κεραία να μην λειτουργήσει.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κώστας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ομόφωνη απόφαση, ευχαρίστησε τις παρατάξεις και διεμήνυσε πως οι κάτοικοι είναι έτοιμοι και για κινητοποιήσεις.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog