Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Aνακοίνωση Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ. για την πιστοποίηση επάρκειας στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων

- Advertisement -

Για την δημοσίευση της ΚΥΑ “Καθορισμός του περιεχομένου, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης επάρκειας στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων …. του πιστοποιητικού που χορηγείται, καθώς και κάθε άλλου συναφούς θέματος” ενημέρωσε με ανακοίνωσή της και η Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επαγγλεματοποίησης των δημοσίων συμβάσεων, δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών – Εσωτερικών – Υποδομών και Μεταφορών – Ανάπτυξης – Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αριθμό 72065/19.09.2024 (ΦΕΚ 5389/26.09.2024 τεύχος Β’) και τίτλο “Καθορισμός του περιεχομένου, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης επάρκειας στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων, του τρόπου, της διάρκειας, της διαδικασίας παρακολούθησης, του τύπου του πιστοποιητικού που χορηγείται, καθώς και κάθε άλλου συναφούς θέματος”.

Δείτε το κείμενο της ΚΥΑ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στα Επιμορφωτικά Προγράμματα Πιστοποίησης Επαγγελματιών Δημοσίων Συμβάσεων και την υποβολή αιτήσεων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., εδώ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog