Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Σύσκεψη «εν κρυπτώ» στο Ξυλόκαστρο για την μεγάλη φωτιά του Σεπτεμβρίου!

Αδιανόητα πράγματα λαμβάνουν χώρα στον δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης από τις «παιδαριώδεις» ενέργειες του δημάρχου κ.Βλάση Τσιώτου.

- Advertisement -

Σε σύσκεψη που προκάλεσε ο ίδιος και παραβρέθηκαν ο υφυπουργός κ.Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός κ.Νίκος Ταγαράς, η βουλευτής κ.Μαριλένα Σούκουλη, ο περιφερειάρχης κ.Δημήτρης Πτωχός καθώς και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.Ανδρέας Λυκουρέντζος ο δήμαρχος κ.Βλάσης Τσιώτος λειτουργώντας κατά την γνώμη μου «πονηρά» επέλεξε να γίνει μεταξύ των δικών του συμβούλων και κάποιων περιφερειακών συμβούλων του κ.Πτωχού.

Στην «ελεγχόμενη» σύσκεψη δεν καλέστηκε κανένας από την αντιπολίτευση του δήμου ενώ δεν καλέστηκε ούτε και ο Ξυλοκαστρίτης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός!

Δεν μιλάμε καν για προσκλήσεις σε φορείς και συλλόγους.

Προς τι αυτός ο αποκλεισμός όλων αυτών κύριε Δήμαρχε; Γιατί επιλέξατε να συσκεφτείτε «μόνοι σας»; Τι θέλατε να πετύχετε; Θέλατε να κρύψετε κάτι; Μήπως να καλύψετε κάτι ;Δεν καταλαβαίνετε ότι με τους αποκλεισμούς εκθέτετε, πέρα από τον εαυτό σας και την πολιτική ηγεσία του νομού που αποδεδειγμένα έχει δημοκρατικά χαρακτηριστικά και θα αισθανθεί άβολα από το σημερινό δημοσίευμα; Έχετε κατανοήσει τις ευθύνες σας σε όλα αυτά που κάνετε; Έχετε συναίσθηση όσων έχουν γίνει;

Όταν μετά από τόσο μεγάλη καταστροφή δάσους, καλλιεργειών, κατοικιών και ανθρώπινων ζωών λειτουργείτε έτσι, δείχνετε προς έξω ένα κουτοπονηρίστικο προφίλ που μας θυμίζει συμπεριφορές περασμένων δεκαετιών.

Με αυτά τα μυαλά δημαρχεύετε εκεί;

Ειλικρινά, δεν το χωράει ο νους ότι ο ανώτατος άρχων ενός δήμου και ύστερα από τόσο μεγάλη καταστροφή λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Όπως και να έχει κύριε δήμαρχε, δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε για πολύ να αποφεύγετε «δυσάρεστες συναντήσεις».

Στο δημοτικό συμβούλιο που κάποια στιγμή θα γίνει -δεν θα γίνει;- θέλετε δεν θέλετε, θα «αναγκαστείτε να υποστείτε το μαρτύριο της πραγματικής λειτουργίας της δημοκρατίας» και τότε θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις.

Αυτά προς το παρόν.

Mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog