Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το ΚΤΕΛ Κορινθίας

- Advertisement -

Αυτόπτες μάρτυρες εικόνων ντροπής έγιναν οι ταξιδιώτες του δρομολογίου ΚΤΕΛ 14:35 Λουτράκι-Αθήνα, όπου μετά από απόφαση της εταιρίας έκαναν μετεβιβαση τα άτομα που είχαν παραλάβει από το Λουτράκι στον Ισθμό με λεωφορείο που βρισκόταν ήδη εκεί με άλλο κόσμο.

Προκειμένου να γλιτώσει η εταιρία τα έξοδα του δρομολογίου, ανάγκασε ένα συμπολίτη μας να κάνει το ταξίδι όρθιος διακινδυνευοντας τη σωματική ακεραιότητα του ταξιδιώτη, παραβιαζοντας τους κανόνες ασφαλείας και θέτοντας σε κίνδυνο τον εργαζόμενο οδηγό που με ένα φρενάρισμα μπορεί άθελά του να προκαλούσε τραυματισμό στον όρθιο ταξιδιώτη.


Ο όρθιος ταξιδιώτης μετά από 10 λεπτά κουράστηκε και συνέχισε το ταξίδι του στα Σκαλοπατια της πίσω πόρτας.


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει καθώς στην τελευταία απεργία του Προαστιακού δημιουργήθηκαν ίδιες εικόνες αφού η εταιρία τσιγκουνευτηκε να κάνει το δρομολόγιο Αθήνα-Λουτράκι με διαφορετικο λεωφορείο και οι ταξιδιώτες μπήκαν στο λεωφορείο του Κιάτου.

Τότε εγώ όπως και 10 ακόμη άτομα μείναμε όρθιοι σε όλη τη διαδρομή.


Παρακαλώ να δημοσιοποιησετε το γεγονός!

- Advertisement -

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν ξεκινησε ο προαστιακος Αθηνα-Κορινθος ειχαν βαλει συρμους χωρις τουαλετα! Λες και ηταν ΗΣΑΠ Ομονοια-Μοναστηρακι που αποβιβαζεσαι σε ελαχιστο χρονο. Παγκοσμια πρωτοτυπια τοτε και επι μακρο, φερανε τρενα χωρις τουαλετα.
    Λεωφορεια Λουτρακι-Αθηνα με ορθιους! Λες και προκειται για αποσταση Αττικη-Αγιος Νικολαος με τον ηλεκτρικο που φτανεις σε 2 λεπτα και ας πας και ορθιος, και οχι για ταξιδι 1 ωρας.
    Στη Τουρκια υπαρχουν σουπερ λουξ τρενα-υπεραστικα λεωφορεια, με εξυπηρετηση, οπως γραφουν σχολια οι τουριστες.
    Και αμα πεις και τιποτα στους Κουλικους, δηθεν Δεξιους στη φαντασια τους, σου απαντανε
    Να φτιαξουν τα πραγματα και στην Ελλαδα, δεν τους περναει απο το μυαλο.
    Γιατι δουλεια της κυβερνησης ειναι να ελεγξει, να επιβαλει σωστες καταστασεις.
    Αλλα για τα κομματοσκυλα ολα καλα, ολα υπο ελεγχο, οπως η ακριβεια στα σουπερ μαρκετ, στηριξη στην Ουκρανια, και ο,τι πει ο Μητσοτακης.
    Ας οψεται που δεν υπαρχει αντιπολιτευση και αλωνιζει..

    • Όλα τα κόμματα είναι για τον ποπό τους υπήρχαν και επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.Μην τα βάζουμε μόνο με ένα κόμμα.Εμεις φταίμε που ο κόσμος ψηφίζει με 3 ευρώ το κάθε κόμμα για να βγουν στον θρόνο κάποιοι γλειοδες τύποι 😢😢😢

    • Όπως τα λες είναι και μη στραβομοθτσουνιάζετε για την Τουρκία πήγαμε πολλές φορές και μείναμε άφωνοι με την αλματώδη ανάπτυξη σε όλα και στις συγκοινωνίες! Εμείς Ελληναράδες, τριτοκοσμικοί.
      Το ΚΤΕΛ Κορίνθου αναχρονιστικό και οπισθοδρομικό. Ακόμη επίσημη σοβαρή ιστοσελίδα με e-ticket δεν αξιώθηκε να φτιάξει.

  2. Αν δεν σου αρέσει εδώ, τράβα στην Τουρκία να ζήσεις για να απολαμβάνεις τα σούπερ λουξ τραίνα- υπεραστικά λεωφορεία. Άντε μπράβο, κάνε μας τη χάρη.

  3. Εκτός από τους συνήθεις ανταγωνιστές μας (εννοείται από το τέλος), Βούλγαρους, πλέον τείνουν να μας ξεπεράσουν – αν δηλαδή, δεν μας έχουν ξεπεράσει και αυτοί, ήδη – και οι Αλβανοί, και οι Γεωργιανοί και οι Τούρκοι (επί παραδείγματι)…

  4. Αφού είναι έτσι, εγώ πάλι θα πρότεινα στο να υποχρεώσουν τον Μητσοτάκη να κάνει, το ταξιδάκι με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, “Αθήνα – Αλεξανδρούπολη με επιστροφή” (διάρκειας περίπου δεκατεσσάρων – δεκαπέντε, ωρών), όρθιος, αλλά και χωρίς τουαλέτες, μέσα σ’ αυτό. Δεν κατάλαβα δηλαδή, κάθε φορά, όλο συνεχεία, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα μετακινείται (δαπάνες μας – εννοείται), αυτός…?!!

  5. Αφού είναι έτσι, εγώ πάλι θα πρότεινα στο να υποχρεώσουν τον Μητσοτάκη να κάνει, το ταξιδάκι με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, “Αθήνα – Αλεξανδρούπολη με επιστροφή,”(διάρκειας περίπου δεκατεσσάρων – δεκαπέντε, ωρών), χωρίς στάση, όρθιος, αλλά και χωρίς τουαλέτες, μέσα σ’ αυτό. Δεν κατάλαβα δηλαδή, κάθε φορά, όλο συνεχεία, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα μετακινείται (δαπάνες μας – εννοείται), αυτός…?!!

  6. Για όσους φέρουν τις ευθύνες γι’ αυτό το χάλι, γι’ αυτό το αίσχος, γι’ αυτό το ρεζιλίκι και γι’ αυτή την ντροπή, μία θα πρέπει να είναι η τιμωρία, μία και η ποινή: Ταξιδάκι αναψυχής “Αθήνα – Ορεστιάδα μετ’ επιστροφής” (διαρκείας άνω των 16, περίπου, ωρών), δίχως στάση, όρθιοι σε λεωφορείο με δίχως τουαλέτα, και αστούς να τρέχουν σε ουρολόγο, μετά, αυτοί.

  7. Και εγώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω διότι δίπλα μου όρθιος ο άνθρωπος.και να ειταν μόνο αυτό?από Λουτράκι τα δρομολόγια είναι περίπου.τι το θέλουν το 10.35?ας γράφουν στα εισιτήρια 10 περίπου.γελοιοι ειναι

  8. Το λιγότερο για αυτό το ΚΤΕΛ είναι δες.και στην αργοπορία τους κατά την αναχώρηση και κατά το τσαμπουκαλιδικο ύφος των οδηγων

  9. Εμεις έχουμε πρόβλημα με της ώρες που έχει δρομολογια από τα χωριά για κορινθο τόσα χρόνια όλα μαντάρα ήθελα να ήξερα ποιος βγάζει τα δρομολογια και της ώρες έτσι να τον ρώταγα γιατί μου έχει λεωφορείο 10 το πρωί μετά έχει 3 και 4 και 6:30 και 7 τόσο κοντινά δρομολογια και δεν έχει όλη μέρα σχεδόν

    • Για να μην πούμε ότι στα χωριά το λεωφορείο δεν περνάει από όλες τις στάσεις, γιατί δεν εξυπηρετεί τον οδηγό που δεν μένει κοντά σε αυτές. Οπότε πρέπει να ξέρεις ποιος έχει δρομολόγιο για να βγεις στην αντίστοιχη στάση, αλλιώς το έχασες και ο σταθμάρχης λέει ότι πέρασε.

  10. Μπανανία με ένα λαό που δεν διεκδικεί τα δικαιώματα του που τον χρησιμοποιούν θαρρείς και είναι πακέτο και ο δήμος που είναι ;γιατί τέτοια αδιαφορία χωρίς αντίδραση δεν αλλάζει τίποτα οι κοιμομενοι εάν δεν ξυπνήσουν πάντα θα υποφερουν

  11. Δεν χρειάζεται να πάμε στην Τουρκία. Θα έρθει η Τουρκία εδώ με τα λεμόνια που ψηφίζουν οι ψευτοέλληνες ψευτοχριστιανοί.

  12. Καλα που να δειτε τα κτελ που ερχονται μετα απο μια ωρα και μερικες φορες καθυατερουν παραπανω εν ωρα δρομολογιου για να πανε να βαλουν καυσιμα

  13. Δεν είσαι ο μόνος.Αθηνα Ξυλόκαστρο όρθια μπήκα στη στάση Χαϊδαρίου και πήγα όρθια μέχρι Κόρινθο εκεί κατάφερα να κάτσω.Μανα με μωρό στην αγκαλιά καθότανε στα σκαλοπάτια του λεωφορείου…Δεν αλλάζει η κατάσταση.

    • “Μανα με μωρο στην αγκαλια καθοτανε στα σκαλοπατια του λεοφωριου”! Και καλα δεν βρεθηκε ρε αδερφε εστω ενας ανθρωπος & χριστιανος – σκετα γα’ι’δουρια ολοι τους (θιγω και προσβαλω αθελα μου τωρα, και τα χαριτωμενα & υπεροχα αυτα, αθωα πλασματακια & ζωακια), να σηκωθει διχως δευτερα σκεψη & χρονοτριβη, και να παραχωρησει – ως ηθικα θα ειχε την υπχρεωση, αλλα και θα οφειλε – την θεση του, στη κυρια & μητερα, αυτη. Μετα καθομαστε και λεμε (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου), για τον Μητσοτακη και για τον καθε Μητσοτακη- μωρε, τρισχειροτεροι ακομη και απ’ αυτον, ειμεθα εμεις…

  14. Μου ετυχε να μου κάνη παρατήρηση για μια τσάντα που είχα στο κάθισμα που ημασταν 7 άτομα όλα κιόλα και σε ολη την διαδρομή να μιλάει στο τηλεφωνο

  15. Για να μην πω ότι στα χωριά το λεωφορείο δεν περνάει από όλες τις στάσεις, αλλά εξαρτάται σε ποιο σημείο του χωριού είναι το σπίτι του οδηγού για να ξεκινήσει το δρομολόγιο. Και αν σας αρέσει!

  16. Το μονο που εχω να πω ειναι πως οι οδηγοι του κτελ.Ξυλοκαστρου ειναι ολοι να φυλανε γουρουνια.Εχουν μια επιθετικη συμπεριφορα στα παιδια και ενω δεν εχουν σταλει οι σχολικες καρτες αν σχολασουν πιο νωρις ή δεν θα τα παρουν γιατι εχει σχολικο στις 2 μονο ή αν τα παρουν θα πληρωσουν εισιτηριο και οποιο δεν εχει.περιμενει στο.δρομο.Και η απαντηση τους οταν τους κανουμε παραπονα οτι φταινε οι διευθυντες των σχολειων που τα αφηνουν.πιο.νωρις!!!Δεν ξερω αν ηταν τα δικα τους παιδια αν τους αρεσε να το.κανουν.Λυπαμαι πολυ γιατι ολοι τους ειναι βλαχοι!!!

  17. Aγαπητέ φίλε “Δημότη”, δεν θυμώνω. Δίνω απλά μια φιλική συμβουλή, διότι αφουγκράζομαι πλήρως την εμπάθεια στα λεγόμενα του άλλου. Δεν τον υποχρεώνει κάνεις να ζήσει στην πατρίδα μας εάν τα βρίσκει όλα τόσο άσχημα και άβολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog