Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Σύρραξη» Πράσινης Πόλης – Βασίλη Ταγαρά!

Σε διακοπή συνεδρίασης οδηγήθηκε ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαβενετίου όταν οι τόνοι , εκατέρωθεν, ανέβηκαν ψηλά και υπήρχε ο κίνδυνος αναφοράς πραγμάτων δημοσίως που δεν θα έπρεπε να ειπωθούν!

- Advertisement -

Την ανάκληση των όσων εναντίον της Πράσινης Πόλης είχαν εκστομίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων οι κ.κ Τσάκωνας, Ταγαράς και Αγγέλου, ζήτησε ο επικεφαλής Δημήτρης Πρωτόπαπας στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος δεδομένου οτι υπήρξε θιγή αξιοπρέπειας προσωπικοτήτων αλλά και παρατάξεως!

«Δεν θέλω αντιπαλότητες και φωνές, το θέμα είναι σημαντικό. Ζητήσατε κ.Πρόεδρε ν ανακαλέσει ο κ. Σπύρου για τον χαρακτηεισμό «Μάρθα Βούρτση» και έτσι έγινε. Όμως , στην αναμπουμπούλα εκείνης της ώρας ειπώθηκαν πράγματα απο στελέχη της ΠΝΟΗΣ που μας θίγουν σαν προσωπικότητες και σαν «Πράσινη Πόλη. Ο κ.Τσάκωνας είπε «αυτά να τα πεις στο σπίτι σου», καλό είναι να μην μπλέκουμε τα σπίτια μας, ο κ.Ταγαράς μας είπε «νούμερα, εντολοδόχους και νταραβεριτζήδες» όμως το χειρότερο το είπε ο κΑγγέλου σε μένα, «μάζεψέ τον γιατί θα μας πάει φυλακή». Για μας τελειώνει το θέμα όταν μας εξηγήσουν γιατί τα λένε και ανακαλέσουν για λόγους ηθικής τάξης, προσβολής προσωπικότητας και προσβολή παράταξης»

Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαβενετίου ανέφερε πως δεν υπέπεσαν στην αντίληψή του οι χαρακτηρισμοί, εφόσον όμως ειπώθηκαν θα πρέπει να ανακληθούν. Άμεσα ανακάλεσε ο κ.Αγγέλου και αμέσως μετά ζήτησε και έλαβε το λόγο ο Βασίλης Ταγαράς.

Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ…Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΥ αφού εξήγησε πως δεν έχει προσωπικά με κανέναν, εξέφρασε την βούλησή του να ανακαλέσει ΟΜΩΣ ανέφερε πως υπάρχουν «προεκλογικά προηγούμενα» μεταξύ του ιδίου και της Πράσινης Πόλης».

«Δεν έχω προσωπικά με κανέναν από τους τρεις. Όμως, υπάρχει προηγούμενο γιατί η παράταξη άνοιγε προεκλογικά το στοματάκι της και έριχνε λάσπη στο πρόσωπό μου. Το λέω εδώ! Θ’ ανακαλέσω γιατί είναι δημοτικό συμβούλιο, δεν θα κάνω διάλογο , όμως για το «εντολοδόχος», ξέρει ο ίδιος που πίνει καφέ κάθε μέρα!»

Η τελευταία φράση οδήγησε σε μικρή ένταση και διαμαρτυρίες απο την πλευρά της Πράσινης Πόλης και ενώ ο κ.Ταγαράς συνέχιζε να λέει μεν πως ανακαλεί αλλά παράλληλα να ρίχνει λάδι στην φωτιά!

«Ανακαλώ επί συνόλω αλλά δεν σε συμφέρει να απαντήσω για το αλλά. Ξέρεις οτι ξέρω.

Λέω οτι ανακαλώ! Ο κόσμος ψηφίζει αντιπολίτευση για σωστή αντιπολίτευση όχι για κλάματα. Και όποιος έχει κάτσει σ εκείνο το γραφείο που είστε σήμερα, τα ίδια κάνει»

Η Πράσινη Πόλη, όπως ήταν φυσικό αντέδρασε στα λεχθέντα με τον κ.Απόστολο Τζουτζόπουλο να σημειώνει πως: Ο κορινθιακός λαός μας έφερε εδώ όχι εσείς!! Ν ανακαλέσετε και γι αυτό! «Ξεπεράσατε τα όρια» ακούστηκε να λέει ο Παναγιώτης Σπύρου, «Προεκλογικά εσείς περάσατε τα όρια» ανταπάντησε ο Βασίλης Ταγαράς.

Και στο σημείο αυτό, εσπευσμένα, ο Γιώργος Παπαβενετίου διέκοψε την συνεδρίαση διότι η συνέχεια της αντιπαράθεσης ουδείς γνωρίζει τι θα αποκάλυπτε!

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ΣΤΑΥΡΕΛΗ «ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ;»

Το σώμα επανήλθε μετά απο 13 λεπτά. Η πρώτη συνομιλία της οποίας έγινε κοινωνός ο κορινθιακός λαός ήταν αυτή μεταξύ του Προέδρου και του Δημάρχου όπου ο Πρόεδρος έλεγε πως «επειδή παραδέχτηκε οτι το είπε» και την απάντηση του δημάρχου «και επειδή το είπε;»

Ποιός είπε και τι δεν έγινε ξεκάθαρο ωστόσο ξεκάθαρη ήταν η στάση του δημάρχου πως, δεν ήταν κάτι μεμπτό!

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε κατόπιν το σώμα πως ανακάλεσαν και οι τρεις όπως ζήτησε η Πράσινη Πόλη, κλείνοντας έτσι ουσιαστικά το θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog