Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Πελοπόννησος: Εκτός ελέγχου η βία ανηλίκων στα σχολεία! Θα πετούσε συμμαθητή του απο τον 1ο όροφο!

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μόνο μετά την καταγραφή άλλου περιστατικού, στην ίδια περιοχή, όταν 17χρονος επιτέθηκε με ξυράφι σε 14χρονο, εντός σχολείου!

- Advertisement -

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά βίας ανηλίκων! Πριν απο λίγες ημέρες γράφαμε για το περιστατικό σε σχολικό συγκρότημα στο Λουτράκι όπου ανήλικος επιτέθηκε σε συμμαθητή του την ώρα του διαλείμματος, επίθεση που οδήγησε τον ίδιο και την μητέρα του στο κρατητήριο, και σήμερα έρχεται μια ακόμα είδηση, σοκαριστική στο έπακρον να καταδείξει πως το πρόβλημα στις τάξεις των παιδιών είναι τεράστιο!

Διότι δεν μιλούμε για απλά περιστατικά, όπου δυο παιδιά διαφωνούν, δεν μιλάμε για αθώες ενέργειες όπως τις ξέραμε πριν απο χρόνια αλλά για επιθέσεις που στόχο έχουν την σωματική βλάβη!

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, το περιστατικό συνέβη στο Κρανίδι, στο σχολικό συγκρότημα της περιοχής, 13χρονος επιχείρησε να πετάξει από τον 1ο όροφο συμμαθητή του, ευτυχώς, χωρίς να τα καταφέρει!

«Ο 13χρονος κατηγορείται ότι χθες στις 11:00 το πρωί κατά τη διάρκεια διαλείμματος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του. Επίσης ο ανήλικος φέρεται να χτύπησε τον συμμαθητή του στο πρόσωπο και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες επενέβη ένας άλλος μαθητής και τον απέτρεψε» αναφέρει η αστυνομία.

Ο νεαρός μαθητής συνελήφθη μετά από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του μαθητή στο Α.Τ της περιοχής και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο 13χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Το τραγικό είναι πως το περιστατικό καταγράφεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα που είχε προ 2 εβδομάδων περίπου καταγραφεί η επίθεση 17χρονου σε 14χρονο με φαλτσέτα, υπόθεση η οποία είναι ήδη στην δικαιοσύνη.

Τα περιστατικά καταδεικνύει την αναγκαιότητα λήψης μέτρων όχι μόνο απο πλευράς φορέων αλλά και απο πλευράς οικογένειας και ειδικών, οι μαθητές για κάποιο λόγο έχουν μεγάλη οργή μέσα τους και την εκφράζουν με ακραία επιθετικότητα χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog