Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χατζής: Καμία ανάμειξή μου, ΠΟΤΕ, στις ανεμογεννήτριες!

Ο Σολύγειος δικηγόρος, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κορίνθου σήμερα, σε υψηλούς τόνους ξεκαθαρίζει πως , στα όσα έχουν λάβει χώρα στην περιοχή με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, δεν υπάρχει καμία δική του ανάμειξη και εμπλοκή

- Advertisement -

«Καμία ανάμειξη ο Χατζής, ποτέ!» Αυτή ήταν η ρητή και κατηγορηματική φράση του Μιχάλη Χατζή ο οποίος επέλεξε να απαντήσει στα όσα του καταμαρτυρήθηκαν διαδικτυακώς από τον σύμβουλο Παναγιώτη Σπύρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το θέμα ήταν βεβαίως οι ανεμογεννήτριες και η τοποθέτηση τους, ο δημοτικός σύμβουλος της Πράσινης Πόλης είχε σε ανάρτησή του αναφέρει ΚΑΙ τον Χατζή ονομαστικά, ανάμεσα σε εκείνους που δεν έκαναν τίποτα για την εγκατάσταση των ΑΠΕ.

Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ Η…ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Ο εκνευρισμός του Μιχάλη Χατζή ήταν εμφανής απο το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της τοποθέτησης του. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε άλλωστε το αποδεικνύουν, «Τα καφρεφτάκια , τους ιθαγενείς και τις εξυπναδούλες, σας τα επιστρέφω! Δεν σας παίρνει με εμένα» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως η δική του στάση έχει μείνει στο πέρασμα του χρόνου σταθερή όταν του κ.Σπύρου, στην διάρκεια τοποθέτησης των ανεμογεννητριών, χαρακτηρίστηκε απο σιωπή!

«Τις βρήκαμε φυτεμένες το 2021! Έχουν ονοματεπώνυμο! Το 2021 μπήκαν όταν είσασταν δημοτικός σύμβουλος. Ποια η αντίδρασή σας; Καμία» η μομφή Χατζή προς τον Παναγιώτη Σπύρου.

Ο Πρόεδρος σήμερα της ΔΕΥΑΚ αναφέρθηκε στο ιστορικό των ενεργειών, η πρώτη καταγράφεται το 1998 μετά τις μεγάλες φωτιές, ειπώθηκε χαρακτηριστικά. « Ξεκίνησε το όλο θέμα το 1998. Υπήρχαν Δημοτικά Συμβούλια Σολυγείας που έλαβαν αποφάσεις, υπήρχε η νομαρχία που επι Ταγαρά αποφάσισε ότι αποφάσισε και μπήκαν οι ανεμογεννήτριες το 2021. Έως το 2019 κανένα θέμα δεν είχε έρθει για ανεμογεννήτριες στο ΔΣ Κορινθίων. Εμείς όταν το μάθαμε , την περίοδο των αποζημιώσεων, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί είχαν τελειώσει οι απαλλοτριώσεις! Υπήρχαν οι νόμοι περι της ενέργειας που τους προστάτευαν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Καμία ανάμειξη ο Χατζής ΠΟΤΕ. Γι αυτό να προσέχεις και να μην ξαναπιάσεις το όνομά μου στο στόμα σου!» κατέληξε ο Μιχάλης Χατζής καλώντας τον κ.Σπύρου να επισκεφθούν μαζί το Αγγελόκαστρο για να διαπιστώσουν ποιός είναι απο τους δυο ανεπιθύμητος εκεί!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog