Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ήρθαν για σεμινάρια στο Λουτράκι και…καθάρισαν την παραλία Ποσειδωνίας!

200 τον αριθμό νέοι και νέες ορκωτοί λογιστές εκ του Βελγίου βρέθηκαν στην γνωστή παραλία και επιδόθηκαν στον καθαρισμό της, άραγε γιατί;

- Advertisement -

Την είδηση κοινοποίησε η ομάδα ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ, μάλλον σκωπτικά και όχι πανηγυρικά όπως ο δήμος Κορινθίων, άνθρωποι που παλεύουν τα τελευταία χρόνια η παραλία να αναβαθμιστεί και έχουν καταφέρει, η αλήθεια είναι, αρκετά πράγματα, δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν! Η παραλία έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία, διαθέτει κάποιες υποδομές, όντας ωστόσο μια απο τις ομορφότερες της περιοχής σίγουρα μπορεί να τύχει μεγαλύτερης προσοχής και φροντίδας!

Έτσι κάπως σκέφτηκαν οι νεαροί Βέλγοι που έφτασαν στο Λουτράκι για μια σειρά σεμιναρίων και ανέλαβαν δράση άμεσα! Συντονισμένα, βρέθηκαν στην παραλία και προχώρησαν στον καθαρισμό της, δίνοντας αν μη τι άλλο ένα μάθημα, τόσο στους κατοίκους και επισκέπτες της όσο και στις αρχές που έχουν την ευθύνη της καθαριότητας της.

Την δράση κοινοποίηση λίγο αργότερα και ο δήμος Κορινθίων χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία» και ενημερώνοντας πως συνέδραμε την προσπάθεια τω Βέλγων η υπηρεσία καθαριότητας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Μία σπουδαία δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Ποσειδωνίας.
200 νέοι άνθρωποι, νεοπροσλαμβανόμενοι και εκπαιδευόμενοι ορκωτοί λογιστές στην Εrnst & Υoung, φιλοξενούνται στο Λουτράκι για μία σειρά σεμιναρίων.
Επειδή στην Ελλάδα ήρθαν αεροπορικώς -και, όπως είναι γνωστό, τα ταξίδια με αεροπλάνο προκαλούν εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, που βλάπτουν σοβαρά το κλίμα- πήραν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν την παραλία στην Ποσειδωνία.
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων συνέδραμε με όλες τις δυνάμεις της και κάθε είδους μηχανήματα στο έργο τους, ενώ ο δήμαρχος Κορινθίων βρέθηκε εκεί για να τους γνωρίσιε και να τους ευχαριστήσει για την υπέροχη πρωτοβουλία τους

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog