Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Έκαψαν σκυλιά σε χωράφι με μανταρινιές! Εικόνες σοκ!

Κτηνωδία! Υποψίες ότι τα βίασαν πριν τα κάψουν

- Advertisement -

Φριχτές εικόνες δύο καμένων σκύλων αντίκρισε χθες το μεσημέρι (6/10) ένας αγρότης στη Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους- Μυκηνών. Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, όπως κάθε μέρα επισκέφτηκε το χωράφι του με τις μανταρινιές. Είναι μικρές ακόμα σε ηλικία και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Καθώς περνούσε από τις μανταρινιές ήρθε αντιμέτωπος με τις σοκαριστικές εικόνες. Τα δύο καμένα σκυλιά, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλύτερου μεγέθους, βρίσκονταν ανάμεσα από τα δεντράκια και σε διαφορετικές αράδες.

Άγνωστοι φαίνεται ότι την προηγούμενη μέρα μετάφεραν τα αδέσποτα στο χωράφι του συγκεκριμένου αγρότη στην Δαλαμανάρα και αφού σκότωσαν τα σκυλιά, στην συνέχεια τα έκαψαν.Τα δύο σκυλιά, όπως φαίνεται στις εικόνες βρέθηκαν στο έδαφος καμμένα.


Από τις εικόνες φαίνεται να υπάρχει η πιθανότητα βιασμού των άτυχων σκύλων,
όπως μπορεί να υποτεθεί από την στάση του ενός κουφαριού και πιθανόν για αυτό στην συνέχεια προέβησαν στην καύση τους. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγείται κανείς, αφού δεν είχε κλαπεί τίποτα από το χωράφι, ούτε είχε γίνει κάποια άλλη ζημιά. Σε κάθε περίπτωση είναι άγνωστο αν τα σκυλιά θανατώθηκαν πριν καούν ή αν ακόμα βιάστηκαν πριν θανατωθούν. Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια καύση σκύλων στην Αργολίδα.

Τα κουφάρια των καμένων σκυλιών βρέθηκαν στο χωράφι με τον αγρότη έκπληκτο να βρίσκεται αντιμέτωπο με την φρικιαστική εικόνα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog