Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τα αντισταθμιστικά μέτρα του Σταυρέλη και …ο κακός χαμός (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σωρεία αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Κορινθίων κ. Νίκου Σταυρέλη, για τα αντισταθμιστικά έργα από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και για την ουσία των δηλώσεων αλλά και για την ώρα που έλαβαν χώρα.

Ο κ. Σταυρέλης ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο: « Αντισταθμιστικά από τις ανεμογεννήτριες που έχουν εγκατασταθεί στο Αγγελόκαστρο:

Kόρφος 50.000 ευρώ, Σοφικό 70.000 ευρώ, Αγιονόρι 20.000 ευρώ, Αγγελόκαστρο 220.000 ευρώ, συνολο 360.000 ευρώ ΣΥΝ το φωτοβολταϊκό πάρκο στο Αγγελόκαστρο περίπου 300.000 ευρώ για δωρεάν ρεύμα. Αισθάνομαι χαρούμενος γι αυτά που πέτυχα. Μπορεί να είμαι αντίθετος στις ανεμογεννήτριες αλλά δεν θα τα αφήσω και έτσι. (σσ η συμφωνία είχε επέλθει με τη δημ. αρχή Νανοπουλου)»

Από τη μεγάλη του χαρά ο δήμαρχος έσπευσε να ανακοινώσει την επιτυχία του, με post στο προσωπικό του προφιλ στο facebook, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την ώρα η Δυτική Κορινθία καιγόταν, δύο άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους, άλλωστε λίγο πριν στο δημοτικό συμβούλιο, είχε τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Η ανάρτηση του δημάρχου

«Σήμερα ανακοίνωσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη συμφωνία με την εταιρεία των ανεμογεννητριών για δωρεά στο Δήμο Κορινθίων, η οποία εγκρίθηκε ομοφώνως από τη Δημοτική Επιτροπή νωρίτερα.
Ο αγώνας όταν είναι καθαρός και σκληρός πάντα φέρνει αποτελέσματα.
50.000 € για έργα Αναπλάσεων στο Κόρφο.
70.000 € για έργα Αναπλάσεων στο Σοφικό
220.000 € για έργα Υδροδότησης του Αγγελοκάστρου από τον Άγιο Ιωάννη (8,5 km) και Ανάδειξης του Δημοτικού σχολείου Αγγελοκάστρου εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς και χώρου εκδηλώσεων.
20.000 € για έργα Αναπλάσεων στο Αγιονόρι (Τσιμεντοστρώσεις, Λιθοδομές)
300.000 € περίπου για φωτοβολταϊκό πάρκο σε δημοτικό ακίνητο στο Αγγελόκαστρο προς παροχή δωρεάν ρεύματος στους κατοίκους του Αγγελοκάστρου, εφόσον μας παραχωρηθούν οι αναγκαίες άδειες από την ΡΑΕ και τη Κυβέρνηση.
Αγωνιζόμαστε για το δημοτικό συμφέρον.
Μετά τη συμφωνία με τον Όμιλο Μυτιληναίου για 600.000 € αντισταθμιστικά από το ΣΔΙΤ Οδοφωτισμού σήμερα ήλθε η σειρά των ανεμογεννητριών.
Συνολικά 1.260.000 € από δύο εταιρείες για τους δημότες μας μέχρι τέλος του 2025.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
»

Ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση, εμμέσως παραδεχόμενος το λάθος του, καθ΄ότι όντως ήταν άκαιρη.

Το ίδιο όμως έπραξαν και συνεργάτες του και πόσταραν την ίδια ανάρτηση του δημάρχου, στην επίσημη σελίδα του δήμου Κορινθίων, προκαλώντας επίσης αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια. Γεγονός που μάλλον δεν ενόχλησε τους συνεργάτες, αφήνοντας την ανάρτηση αλλά και τα σχόλια ελεύθερα, στην επίσημη σελίδα του δήμου επαναλαμβάνουμε, την οποία εκισκέπτονται άνθρωποι άλλων δήμων και περιοχών. Αν θεωρούν οι συνεργάτες του δημάρχου και ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των social του δήμου, ότι κάτι τέτοιο περιποιεί τιμή, εμάς δεν μας πέφτει λόγος!

Μπορείτε να δείτε στην κατωθι ανάρτηση του δήμου Κορινθίων τα σχόλια

ΧΑΜΟΣ με τον Στέφανο Χίο και τον Τάσο Μποζίκη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέφανου Χίου ήταν ο Τάσος Μποζίκης. Εχει ενδιαφέρον να είτε το βίντεο ΧΑΜΟΣ στο Alert με τον Στέφανο Χίο και τον Τάσο Μποζίκη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog