Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΟΕΕ στο Κιάτο με τη συμμετοχή εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου

Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΕ στο Κιάτο με τη συμμετοχή εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της Πελοποννήσου

- Advertisement -

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 18:30, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου η Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΕ – Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας. Η συνέλευση συγκέντρωσε εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου από όλη την Πελοπόννησο, προσφέροντας μια σημαντική ευκαιρία συζήτησης και ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον τομέα του εμπορίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σημαντικοί φορείς, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρίστος Δήμας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της περιοχής. Επιπλέον,συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Αττικής Παύλος Πολιτάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Σταύρος Καφούνης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Δώρος Καπράλος.

Το παρών έδωσαν επίσης οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία του Επιμεητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και Αθανάσιος Δούρος.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης, ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας παρουσίασε τα νέα μέτρα και τις εξελίξεις στη φορολογία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ακολουθούμενα από αναλυτική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου τίμησε τον επίτιμο πρόεδρό του και Πρόεδρο της ΠΟΕΕ, Βασίλη Παγώνη, για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο.

- Advertisement -
ΠΗΓΗmypress.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog