Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Στο Λουτράκι ο Στέφανος Κασσελάκης

- Advertisement -

Στο Λουτράκι, βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και από απλό κόσμο που τον συνάντησε στο δρόμο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήπιε καφέ με τους συντρόφους του σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου, περπάτησε στον παραλιακό πεζόδρομο και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής και του κλάδου, ενώ είχε και συνάντηση με το δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος τον ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa.

Ο κ. Κασελλάκης έμεινε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις ενώ είχε μια επικοδομητική συζήτηση με το δήμαρχο για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα και του δήμου ειδικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης σταμάτησε στο Λουτράκι κατά την επιστροφή του από τη Δυτική Κορινθία, όπου μετέβη για επιτόπια αυτοψία στα καμμένα. Εκεί, δήλωσε συγκλονισμένος από το θέαμα ενώ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς. Παράλληλα κάλεσε την Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των πυρόπληκτων με άμεσα μέτρα ανακούφισης και καταλόγισε ευθύνες στον συντονισμό.

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog