Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Τα επιμελητήρια συζητούν για Οικονομία και επιχειρηματικότητα

Στην Kαβάλα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την ευκαιρία των εγκαινίων της 30ης Διεθνούς Έκθεσης "KAVALAEXPO".

- Advertisement -

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 10.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εκθεσιακού Συνεδριακού Κέντρου “Απόστολος Μαρδύρης” στη Νέα Κάρβαρη Καβάλας θα δώσουν το παρών μέλη της επιμελητηριακής και της επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και εκπρόσωποι φορέων και πολιτικών κομμάτων. Τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, θέματα επιχειρηματικότητας αλλά και οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα τεθούν σε ευρεία συζήτηση από τους συμμετέχοντες.

Οι εργασίες της Συνέλευσης θα εκκινήσουν με το καλωσόρισμα των προέδρων του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκου Δέμπα, και της ΚΕΕΕ, Ιωάννη Μασούτη, καθώς και τους χαιρετισμούς των επισήμων προσκεκλημένων. Θα ακολουθήσουν ομιλίες, παρουσίαση μελέτης με θέμα το ΓΕΜΗ αλλά και τοποθετήσεις προέδρων και μελών Γενικής Συνέλευσης. Ο κ. Η Γενική Συνέλευση αναμένεται να ολοκληρωθεί ως τις 14.00.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog