Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

ΠΑΣΟΚ Κορινθίας: 11 εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη Προέδρου!

- Advertisement -

Ανακοίνωση με Οδηγίες αλλά και τα Εκλογικά Κέντρα Νομού Κορινθίας για την Ψηφοφορία
Εκλογής Προέδρου ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ Κορινθίας

Α. Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα διαρκέσει από ώρα 07:00 πμ έως ώρα 19:00 μμ, τόσο για τον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024, όσο και για τον β’ γύρο της 13ης Οκτωβρίου2024, εφόσον προκύψει.


Β. Δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών (γεννηθέντες το έτος 2008). Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας/διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης (νέου τύπου). Ειδικά για τους νέους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, που δεν περιλαμβάνονται στον Εθνικό εκλογικό κατάλογο, η ταυτοποίηση γίνεται, για τους μεν Έλληνες με ταυτότητα/διαβατήριο και ΑΜΚΑ, για τους αλλοδαπούς με άδεια παραμονής και AMKA και για τους Κύπριους με κυπριακή ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Ο ΑΜΚΑ θα προκύπτει από δημόσιο έγγραφο (π.χ. e- ΕΦΚΑ) που θα επιδεικνύεται στην εφορευτική επιτροπή. Για να μπορέσουν να ψηφίσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν πρώτα την αίτηση εγγραφής στο Μητρώο του Κόμματος σαν Μέλος ή Φίλος, εάν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι/ες.


Γ. Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία ορίζεται στα 3 ευρώ και καταβάλλεται στον α’ γύρο, ενώ για τον β’ γύρο δε θα καταβάλλεται αντίτιμο.
Δ. Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.
Ε. Δικαίωμα ψήφου στον β’ γύρο έχουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει στον α’ γύρο. Οι εκλογείς του β’ γύρου μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 55)


ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΚΟΡΙΝΘΟΣ)
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΕΠ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΕΝΕΑΣ)


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΚΑΙ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ


ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΜΕΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ) ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΛΙΑΝΟΙ ΚΕΠ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΙΑΤΟ – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΦΕΝΕΟΣ-ΓΚΟΥΡΑ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog