Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

«Σωματείο 5 ατόμων» για το δήμαρχο Σταυρέλη το ποδόσφαιρο σάλας!!!

Καμία διάθεση «διόρθωσης» της απόφασης από την δημοτική αρχή Κορινθίων, τι θα πράξουν οι επικεφαλής των παρατάξεων που αρνούνται πως ψήφισαν;

- Advertisement -

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης φαίνεται πως ανοίγει ο δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης με την αναφορά – απάντηση του στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, αναφορικά με την απόφαση για μη χορήγηση άδειας στους αθλητικούς χώρους του δήμου στα σωματεία ποδοσφαίρου σάλας. «Δεν δώσαμε άδεια σε σωματείο 5 ατόμων σε ένα κλειστό γυμναστήριο που ασφυκτιά» η φράση του δημάρχου που…αναμένεται να προσκαλέσει αντιδράσεις αφού, όπως έχει γράψει και το Loutrakiblog τις προηγούμενες μέρες φιλοξενώντας εκπροσώπους των σωματείων, πλέον των 150 παιδιών μετέχουν στις ακαδημίες του σάλας.

Την απόφαση θυμίζουμε αμφισβητούν οι 3 επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου οι οποίοι τόσο σε κοινή ανακοίνωσή τους όσο και σε κοινή συνέντευξη τους στα ΜΜΕ, μιλούν για αλλοίωση και ζητούν από την δημοτική αρχή να την διορθώσει. 

Η τοποθέτηση του δημάρχου δεν έδειξε καμία τέτοια διάθεση βέβαια, ο Νίκος Σταυρέλης επικαλέστηκε τα βίντεο που υπάρχουν από την συνεδρίαση παρ ότι ο Αλέξανδρος Γκουργιώτης υπενθύμισε στο σώμα και στον δήμαρχο πως δεν είναι δυνατόν να έχουν ψηφίσει για τον αποκλεισμό των σωματείων ως παράταξη όταν προ ολίγων εβδομάδων είχαν, επίσης στο δημοτικό συμβούλιο, ζητήσει ισονομία και πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους για όλα τα σωματεία. 

Κατόπιν αυτών, αναμένονται οι ενέργειες των επικεφαλής, κατα πόσον δηλαδή θα προσβάλλουν την απόφαση στα αρμόδια όργανα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog