Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ξεκινάει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χειροπάλης στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ένα σπάνιο και ιδιαίτερο θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι τις επόμενες ημέρες, καθώς από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Λουτράκι θα μετατραπεί για ακόμα μία φορά σε παγκόσμιο προορισμό.

Η πόλη της Κορινθίας θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης, στο οποίο θα συμμετέχουν και θα πρωταγωνιστήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος από όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αμφιθέατρο δημιουργώντας μία πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, κάτι που έχουν παραδεχθεί τόσο οι αποστολές των ομάδων, όσο και οι ιθύνοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα φιλοξενήσει συνολικά 550 πρωταθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών από 34 χώρες του κόσμου και από τις 5 ηπείρους. Όπως είναι αναμενόμενο το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα μεγάλο και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου, όπου έχει οριστεί το ραντεβού, αναμένεται πλήθος κόσμου.

Το μεγάλο event διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειροπάλης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις χειροπάλης από κοντά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog