Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Στον αέρα η συμφωνία του δήμου Κορινθίων με τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Γεγονός που αποκάλυψε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Κορινθίων ο επικεφαλής της Πράσινης Πόλης, Δημήτρης Πρωτοπαππάς

- Advertisement -

Κατόπιν προσφυγής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, του Βασίλη Νανόπουλου και του Αλέξανδρου Γκουργιώτη, επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Κορινθίων επί της αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου, που αφορούσε στην επικύρωση συμφωνίας του δήμου με τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και συγκεκριμένα «Αποδοχή όρων συμφωνίας με ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Η Αποκεντρωμένη ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, διότι δεν τηρήθηκε το νομικό πλαίσιο.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Β.Νανόπουλος και Αλ. Γκουριώτης είχαν προβάλλει τότε την αντίρρησή τους για την εν λόγω συμφωνία όπως εισήχθη στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν υπήρχε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ομάδος, εξαιρούνταν όλα τα αθλητικά σωματεία από τους αθλητικούς χώρους του ΔΑΚ, η χρήση θα ήταν αποκλειστικά για τον ΠΑΣ, ενώ η ομάδα θα ελάμβανε και το ποσό των 50.000 ευρώ με αντάλλαγμα την παραχώρηση του γηπέδου του Συνοικισμού, το οποίο όμως έπρεπε να φτιάξει ο δήμος.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω συμφωνία από πλευράς ομάδας, υπογράφηκε από τον παραιτηθέντα Πρόεδρο κ. Γιώργο Πιέτρη, ενώ το ΔΣ δεν είχε τη νομιμη απαρτία.

Ακυρη λοιπόν η απόφαση, στον αέρα η συμφωνία με τον ΠΑΣ!

Δείτε το έγγραφο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ

9κεκορ1φ-63θ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog